Закарпатців закликають повідомляти про факти незаконної вирубки лісів

11
16

Закликає громадян прокурор Закарпаття Володимир Янко і обіцяє особисто контролювати ці звернення.

«Ми закликаємо закарпатців до співпраці. Спільними зусиллями ми зупинимо це ганебне знищення лісів, яке зараз триває.  Якщо вам відомі факти про незаконні вирубки, то чекаємо ваших повідомлень, щоб належно на них відреагувати» - наголосив прокурор області.

Володимир Янко підкреслив, що особисто проконтролює аби  жодне таке звернення не залишилось без уваги і за кожним фактом незаконної порубки дерев на Закарпатті буде розпочате кримінальне провадження.

Так, буквально вчора, за повідомленнями із ЗМІ щодо незаконної порубки лісу, за вказівкою прокурора Закарпатської області Володимира Янка зареєстровані два провадження у яких наразі триває досудове розслідування.

Всього, упродовж 2015 року слідчим відділом прокуратури Закарпатської області здійснювалось досудове розслідування у 9 кримінальних провадженнях стосовно службових осіб Закарпатського обласного управління лісового господарства та його територіальних підрозділів 4 з яких вже скеровані до суду, інформує відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

М
Михайло

Панове прокурори! Не полінуйтеся на службових джипарях відвідати три вершини в урочищі Ведмежа с. Поляна, Свалявського району. Туди файні дороги поробили лісокористувачі, відшліфували їх транспортуванням зрубаних тисяч і тисяч молодих буків, мабуть, спеціально, щоб вам комфортно було туди їхати. До речі, ці місця є зонами санітарної охорони родовищ мінеральних вод, де за радянських часів було с у в о р о з а б о р о н е н о проводити суцільні рубки лісу. А зараз ці три вершини майже зовсім голі від дерев.

З
Закарпатец

я не закарпатец, я ватный провокатор, хуйлобот и кацапо-парашное педрило, а путин-потерянное хуйло, умалишенный оккупант, ботоксный шизофреник и извращенец-педофил, мацква моя столица - там ишак поёт как птица!роися не может встать с колен, сзади пристроился чечен.самая главная наша скрепа - дерьмо через окно.

М
ммммм

ЛІС ДЛЯ БАГАТИХ А ПРОСТИ НАЙ СОБИ КУПЛЯТЬ БО ВСЬО ТАК РОБИТЬСЯ

З
Закарпатец

www.youtube.com/watch?t=108&v=28D3AcsGW-A ФИЛЬМ-БОМБА Украинцы посмотрите это видео 18+ www.youtube.com/watch?t=59&v=7b73Xe1KF0Q Ебанестическая хуйня с Украины. https://www.youtube.com/watch?v=uXWm0IKiWIU Антон Геращенко - алкаш и казнокрад 2015

К
Костів

Мисливський клуб Кремінка у держави забрано більше 100га дубового лісу разом з землею, вулиця Букова 4,5 га лісу дубового разом з землею . Прокуратура здійсніть комплексну перевірку ужгородського держлісгоспу, чи слабо , бо увас працює син директора цьго підприємства

ДМ
До мешканки Сваляви

Ліс там вирубують вже давно і у немалих кількостях! Однак на мою думку з ними ніхто нічого не зробить, так як у бандітів всяде є свої люди, які їм красно всьо повідомлять, якщо на них йде облава, і вони собі файно посидять дома і тіпа правоохоронці нич не найдуть і никого не затримають, як усе! Їм Закона ниє, они по своїм жиють, даже жирують. Як казав один журналість вже досить давно їх треба сутиди по їх же "Законам", як они один одного у 90-ті судили! Ниє на них ПС!

МС
мешканка Сваляви

Вирубують ліс у Сваляві, в районі Драчинського квасу.

НС
не смішіть мої папучі

Виїдьте на львівську трасу : два тижні тому тільки в один бік я нарахував більше 50 (!) фур з лісом . На якого біса менти стоять та їздять по трасі? Бабло збирають,фуфлижники.

ВМ
В.І, МОЛОДЕЦЬ!!!

В.І. молодець! МОЖЕ, КОЛИ ХОЧЕ, ЯКБИ ВІН ДАЛЬШЕ ТАК ПРОДОВЖУВАВ, ТО ЗАКАРПАТТЯ ТОЧНО БУЛА Б ДРУГА ШВЕЙЦАРІЯ!!!

МЗ
Молодь Закарпаття

Всі за нашого земляка а не за київських підлабузників та кнопкодаунів.Закарпаття форевер

М
Месний

Молодь Мукачівщини за Балогу. Респект нашим!

МЗ
Молодь Закарпаття

Респект Балогам !!!!!! Заставили і прокурора робити свою справу а не кришувити різного роду зловживань

Р
Редакція

Прокуратура Закарпатської області. Адреса: 88000, м. Ужгород, вул. Коцюбинського, 2-а. Офіційний сайт: http://www.zak.gp.gov.ua Контактні телефони : (0312) 61-23-88 – приймальня прокурора Закарпатської області. (0312) 61-41-88 – приймальня заступників прокурора Закарпатської області. (0312) 61-59-30 – приймальня громадян прокуратури Закарпатської області. (0312) 63-04-64 – чергова частина прокуратури Закарпатської області. (0312) 61-38-22 – телефон для повідомлень про порушення прав дітей.

Ю
Юрий

Куда писати тай куму??

ДЯ
до янка

ДЕ НОМЕР, НА ШО ТИ ЗВОНИТИ, У ЗВОНИ?ТАКОЄ ЯКБИСЬ НЕЗНАВ,НЕ ВКЛЮЧАЙ ДУРАЧКА, ЯК ПУТЛЄР!!!

Читайте також