Закарпатців запрошують до оздоровчих груп міжнародної академії саморозвитку людини Жим Лам

10
0

Для тих, хто готовий виділити трохи вільного часу для оздоровлення тіла і створення ще кращої фігури, у нас є прекрасна новина.

Ми раді повідомити вам, що  з перших днів вересня почнуться заняття в новій оздоровчій групі початкового рівня оздоровчої  гімнастики за системою Жим Лам.

Якщо ви відчуваєте втому після роботи, або у вас не вистачає сил займатися активним відпочинком із своїми дітьми або друзями, якщо ви все частіше відчуваєте задишку, коли піднімаєтеся сходинками вгору або помічаєте, що ваша фігура змінюється не в кращий бік, або ви відчуваєте дискомфорт після приймання їжі і у вас проблеми з травленням, то ми вам зможемо і хочемо допомогти.

Всі ці проблеми і багато інших вирішуються за допомогою унікальної, але в той же час простої і доступної кожному оздоровчої  гімнастики для внутрішніх органів Жим Лам.

Єдина умова: Ви повинні хотіти позбутися цих проблем  і, звичайно, регулярно займатися під керівництвом нашого інструктора.
Багато з вас подумає: «Та, я і сам можу займатися вдома». Звичайно, якщо у вас є сила волі і ви готові займатися вдома, слідкувати за своїми результатами – це чудово.Але ми так влаштовані, що багато з нас не можуть змусити себе займатися наодинці вдома. А ще всі ми досить ліниві.Саме тому, ми запрошуємо вас займатися в групі із сертифікованим інструктором.

Розклад занять в новій оздоровчій групі у м. Мукачево: вівторок, четвер з 18.00 до 19.30 За адресою: м. Мукачево, вул. Пушкіна,17,  спортзал школи № 20.

Переваги заняття у групі:

- У групі завжди весело займатися всім разом під хорошу музику.
- Групу веде сертифікований інструктор Академії, якому завжди можна задати питання.
- Інструктор дає все більше і більше навантажень і ви рухаєтесь вперед, не стоїте на місці.
- Ви ділитеся своїми досягненнями, своїм досвідом з вашими одногрупникамиі ваші досягнення закріплюються.
- Ви знайомитеся з новими людьми, які є вашими однодумцями, а з однодумцями завжди комфортніше.
- Про все ви можете узнати, побачити, запитати особисто безпосередньо на заняттях у людей, що регулярно займаються.

Якщо ви ще сумніваєтеся, то приходьте на перше ознайомче заняття, позаймайтеся і приймайте рішення. Ми упевнені, що ви до нас повернетесь!

До занять відчувала болі у попереку, була збільшена щитовидна залоза, легко піддавалася стресам і мала проблеми з пам’яттю. Завдяки регулярним заняттям, мій стан швидко покращився, зменшилася щитовидна залоза, пройшли болі в попереку. Покращився мій емоційний стан, менше стала забувати. За два місяці занять втратила 6 кг зайвої ваги і підняла на 1,5 см, опущений на 6 см шлунок.

Оксана, перукар-візажист, 27 років.

Гімнастика Жим Лам дозволить вам швидко:

-  відтворити своє тіло, зробити його здоровим і гарним,
- позбутися зайвої ваги,
- позбутися проблем внутрішніх органів,
- повернути рухливість усім суглобам,
- виправити поставу,
- значно укріпити весь опорно-руховий апарат,
- зміцнити нервову систему.

Це дивовижна методика. Практично відновила рухливість усього хребта, він витримує значно більше фізичних навантажень. Більше не має зміщення, випадання дисків, ущемлення нервових закінчень як раніше. Зняла набряки суглобів, відновила рухливість лівого ліктьового суглобу.

Ксенія, зав. сектором  кадрової політики, 55 років.

Під час регулярних занять відбувається очищення і зцілення внутрішніх органів (шлунка, кишківника, печінки, нирок, жовчного міхура, підшлункової залози, сечового міхура, статевих органів, а також укріпляється імунітет, запускаються процеси омолодження організму. 

Відбувається формування плоского і підтягнутого живота, сідниць, спостерігається корекція фігури уже в першийтиждень занять.

Гімнастика системи Жим Лам – це не тільки досягнення абсолютних показників здоров’я і життєздатності внутрішніх органів і всього організму але і дружній, злагоджений колектив. На наших заняттях ви можете швидко відновитись після трудового дня і зарядитися бадьорістю і радістю на цілий тиждень.

Наші оздоровчі групи – це справжній простір хорошого настрою.

Дуже добре, що є така система як альтернатива традиційним і звичним шейпінгам , фітнесам і т.д. Навіть для молодого і відносно здорового організму – це величезна підтримка і можливість змінитися в кращий бік і не тільки фізично. Дуже подобається, що під час занять не відчувається надмірної втоми або перенапруги, на душі завжди легко і світло, особливо після занять.

Олександра, інженер-технолог, 27 лет.

Важливі перевагиоздоровчої гімнастики «Жим Лам», завдяки яким її уже вибрали для себе тисячі людей у цілому світі, незважаючи на те, що вона порівняно недавно вийшла із закритих монастирських стін Тибету і була представлена широкому загалу:

1. Простота. Усі вправи прості і легкі у виконанні, але їх позитивний вплив на організм глибокий і зцілюючий.

2. Універсальність. Гімнастику можуть успішно практикувати люди будь якої фізичної кондиції і віку. Дає цілющий ефект незалежно від віку і стану тіла.

3. Повне оздоровлення. Оздоровчий ефект гімнастики Жим Лам направлений як на організм в цілому так і на окремі внутрішні органи.

4. Індивідуальність.Легко можна підібрати для себе індивідуальний набір вправ для швидкого відновлення проблемного органу або групи органів, позбавитися хронічних процесів і їх наслідків.

5. Природне харчування. Гімнастика Жим лам передбачає застосування природної системи харчування. ЇЇ застосування закріплює результати занять і гарантує відмінний стан шкіри і фігури. Система харчування Жим Лам універсальна і не вимагає витрат часу і грошей на пошуки підходящих продуктів.

6. Професійність. Автор оздоровчої гімнастики Жим Лам і Президент Міжнародної Академії Жим Лам Олег ДмитрієвичЛамикін – дипломований лікар-невропатолог, кандидат медичних наук, має спеціалізації з рефлексотерапії, мануології, дієтології і природних методів лікування. Унікальний спеціаліст із східної та старослов’янської медицини. Основа системи Жим Лам – це адаптовані до потреб сучасної людини і її стрімкого способу життя найдревніші знання, які тисячоліттями ревно оберігалися цілителями гірських районів Центральної Азії.

7. Багатогранність. Система  Жим Лам – багаторівнева система розвитку людини. Спочатку  вправи направлені на відновлення фізичного тіла людини, потім на укріплення нервової системи, покращення характеру і формування успішної особистості.

8. Доступність. В будь якій методиці зцілення організму важливими є нюанси. Для бажаючих оволодіти всією повнотою знань і дістати відповіді на усі питання безпосередньо від автора системи є прекрасна можливість відвідати його очні семінари.

Заняття у м.Мукачево проводить Васько Наталія - сертифікований інструктором оздоровчої гімнастики Жим Лам першого і другого рівнів.

Починайте займатися з нами уже зараз і ваше тіло буде вдячне вам, а ви будете здивовані швидкими і позитивними змінами. Ваші знайомі будуть дивуватися вашому заряду бадьорості, стрункій поставі і завжди хорошому настроєві!

Приходьте,  займайтеся і будьте здорові!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також