Закарпатців запрошують до служби у лавах Мукачівського прикордонного загону (ФОТО)

17
8

Сьогодні, 19 лютого, відбувся брифінг заступника командира Мукачівського прикордонного загону підполковника Андрія Гришкіна, де всі бажаючі могли дізнатись про перспективи служби у рядах прикордонників.

У першу чергу прикордонники наголосили, що не стоїть питання мобілізації військовослужбовців на Схід, а лише доукомплектування особового складу Мукачівського прикордонного загону. Адже для ротації бійців бойової прикордонної комендатури, яка несе службу під Кураховом на Донбасі, вже є достойна заміна. 

Підполковник Андрій Гришкін також відмітив, що у військоматах мала явка прикордонників, яких повинні мобілізувати до Мукачівського прокордонного загону.

Наголошується, що на службу можуть бути прийняті молоді, фізично та психічно здорові люди, які бажають обороняти західний кордон України. Не обов'язково колишні прикордонники чи військовозобов'язані запасу. Для всіх бажаючих проводитиметься навчання та військова підготовка. Прикордонників заохочуватимуть і нормальною зарплатнею, починаючи від 2000 гривень. У зоні АТО, прикордонники отримують від 5000 грн у місяць. Крім того, кожен буде забезпечений амуніцією, місцем проживання та харчуванням. 

Прикордонники обіцяють надати всім бажаючим відповідну інформацію та розповісти про службу у загоні. 

Мукачево.net

Коментарі

П
Прикордоник

На даний момент за таку зарплату симю важко финансувати, я працюю в прикордоних вийськах там мало того що зарплата мала, тай до людей ставляться несправедливо!!!Одни злодии там та хабарники там роблять!!!!

Б
Борисович

вижу интернет даже есть в психиатрической клинике. раз мне от туда один больной ответил куда надо обращаться,,, Підполковник Андрій Гришкін питання, вік мае значення, мені 47 війсковий пенсіонер,,,,,

М
Мукачiвцям

МОБІЛІЗАЦІЙНИЙ КЛІП www.youtube.com/watch?v=XNqQFfXwkwM

Б
Борисовичу

Звертатися треба в Берегово - психiатрична клiнiка

ПА
Підполковник Андрій Гришкін

Підполковник Андрій Гришкін - на службу можуть бути прийняті молоді, фізично та психічно здорові люди, які бажають обороняти західний кордон України. Питання е? Хлопцi Мукачева - так можуть вбити! Підполковник Андрій Гришкін - та ото ж ...

С
саша

як усе міняється, ще рік-два тому назад, щоб попасти на контракну службу у погранци треба було заплптити козлам під 1000 дол. США, а зараз кличуть самі і наверно візьмуть і тупого та хромого,

Б
Борисович

мені 47 війсковий пенсіонер бажаю повернутись до служби в прикордонні війска. я з Мукачево, куда звертатись..

М
Мукачівці

2000тыс гр? интересно,,,

Читайте також