Закарпатців запрошують на народне віче

4
1

Сьогодні о 14.00 на площі Театральній в Ужгороді відбудуться збори громади.

Метою зібрання є обговорення ситуації в Україні, зокрема, на Закарпатті та визначення плану дій для успішного завершення революції.

"Перевертні, котрі дорвались до владного корита, діють тими самими методами, що і бандюки Януковича. Почався тиск на членів Люстраційного комітету та активістів Майдану. Є інформація про відкриття кримінальних справ", - зазначають організатори.

 Це питання буде також обговорюватись завтра на площі.

Крім того, за наявною інформацією, на збори прийде «новий» начальник закарпатської міліції Сергій Шаранич, проти призначення котрого виступає громада області.

Після завершення зборів буде проведено поминальну молитву за героями Небесної сотні (саме зараз минає 40 днів від кривавих подій на Майдані Незалежності в Києві).

Мукачево.net

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Читайте також