Жахаючі кадри: паводкова хвиля на Хустщині (ВІДЕО)

8
6

Кадри паводку, який добрався до Хустського району облікували на YouTube-каналі Підслухано Хуст.

Раніше Mukachevo.net вчора на Рахівщині підтопило чимало дворогосподарств.

Сьогодні вранці повноводна Тиса дісталася Хустщини. Зокрема, паводок відзняли у низинних районах.


Нагадаємо, вчора в смт. Ясіня річка Тиса зруйнувала ділянку дороги "Мукачево-Рогатин".

Зазначимо, відвідуючи Франківщину прем'єр Денис Шмигаль зауважив, що Закарпаття легше пережило негоду, завдяки протипаводковим спорудам, побудованим після 1998 року.

Також пропонуємо поглянути як повноводна Тиса несла тони сміття Рахівщиною.

Коментарі

П
плачем,скачем,гопакуем

Слава Украiнi!!! Вельми шановний пане =виноградiв=! Шо б Ви зйли, а би, не свистiли? Ви не з тiєi "сотнi", що 78% впали з дубу, а Порошенко записав у Героi майдана? Тодi лiкуйтесь.... Ми один одного не зрозумiємо. Героям - слава!

В
виноградів

До плачем,скачем,гопакуем стули писок кацап. не твоя справа взагалі. не узагальнюй вали на свою московію і пиши там. майдан був і проти таких як ти. брехливих паскуд. ворожа тварюко.

П
плачем,скачем,гопакуем

Благосостоянием Украины последние 30 лет заниматься некогда. Время, деньги, ресурсы заняты ливуруциями, майданами, дэкоммуниздациямы, разворовыванием, прихватизацией, оплакиванием, гопакуванням - хайлюванням, празднованиями и строительством музеев, мемориалов всему этому. Хвылюють события 90-100 летней давности, а то, что сейчас живые люди страдают - подождёт.

СУ
Слава Украiнi!!!

Говорили - балакали. Так всё и останется до следующей зливи. Мозгов хватает на разрушение, разворовывание Украины, а на стихию - грошэй нэма.

П
Пийтер

Задовбали уже з тим лісом, таги путін з жидобандеровцями. За пару днів упала двомісячна норма опадів. Дерево уто що, корито на міліон кубокілометрів? Ци коріння увидячки п'є воду ги наслс пожарний? Не тупіть уже тулько. При Нойови ко ліс урубав, што усьий світ затопило?

З
Закарпатець

Це просто жахливо,потрібно подякувати людям котрі вирубують ліс,не мають ні совісті ні честі,подивіться до чого доводить ваша вирубка лісів,новий президент а тіж самі люди і далі собі вирубують ліс

Читайте також