Захарченко відкрито погрожує Україні війною за 60 днів (ВІДЕО)

4
6

Глава бойовиків ДНР Олександр Захарченко розповів також про деталі "націоналізації" українських підприємств.

Про це він заявив в інтерв'ю російським ЗМІ.

- Зараз пішов відлік. Кожен день - це той цвях, який вбивається в кришку труни країни, яка називалася раніше Україна. Максимум 60 днів - і держава практично перестане існувати, - заявив ватажок ДНР.

Захарченко заявив, що бойовики постійно готові до загострення конфлікту. 

Тим часом, ФСБ проводить зачистки серед бойовиків ДНР-ЛНР

Коментарі

О
Олексій

Де він написав те, що ви собі намалювали в заголовку? ДЕ? Київська влада сама руйнує державу, люди на грані... всі тарифи ростуть, зарплати на місці, і кожен день вони все щось придумовують нове!

ProRocK до Генцюр Петро Ференцович

Просто правда для України є конкретною загрозою...

ГП
Генцюр Петро Ференцович

Ну, и где угроза? Захарченко сказал, что с такой политикой, какую реализует Киев, жить Украине осталось не более 60 дней. Или у вас любое лыко - в строку?

Н
няньо

просто дітвакові перекрили потоки контрабанди і угля в Україну, а наш Петя не може му передати свої "шоколадки" то у нього почалася депресія на фоні того. То вун ся і меригує - скоро почне знову їсти знову українську "мівіну" і пити "лужанську" лиш на нарах. А на рахунок того шо Україна скоро перестане існувати - він правий: з таким лідерами як зараз скоро вся Україна перетвориться на луга. д .нію..

Ю
Юлій

Без Московії він може погрожувати нашому бороктелепу. Не більше. То є хворота, шо ся именує "руській мір". доки ми ся їх не стрясеме як пес блох, доти ся будеме мучити.

P
ProRock

А де відкриті погрози?... "- Зараз пішов відлік. Кожен день - це той цвях, який вбивається в кришку труни країни, яка називалася раніше Україна. Максимум 60 днів - і держава практично перестане існувати, - заявив ватажок ДНР." ...це ж констатація фактів...

Читайте також