Західна Україна обере найкрасивішого чоловіка

11
0

Тепер в Україні крім традиційних конкурсів жіночої краси відбуваються і чоловічі. 20 вересня 2010 року в Івано-Франківську, о 18.00 в облмуздрам театрі ім.. І. Франка відбудеться конкурс краси „Містер Західної України OPEN”.

Це перший конкурс такого рівня, який обіцяє приємно здивувати і навіть шокувати дійством. Обиратимуться красиві, розумні, талановиті та галантні молоді чоловіки, які від початку конкурсу демонструватимуть свій шарм, вміння хореографії, таланти різних жанрів(співу, танцю, різних видів боротьби, фокусів, кулінарських навиків, гри на музичних інструментах та акробатичних трюків). За рахунок цього можна буде показати, що на Україні справді достойні чоловіки. Конкурс очікує багато відомих гостей із сфери шоу-бізнесу, політики, громадських діячів, представників влади тощо. Запрошеними гостями будуть: співак Марк Савін; танцюрист, хореограф, засновник "Танцювальних шкіл Влада Ями", член журі національних талант-шоу "Танцюють Всі!" та "Україна має Талант!" Влад Яма; міс Україна Всесвіт Анна Пославська ; королева світу Вероніка Вовчук; переможець талант-шоу "Танцюють всі !" Олександр Останін та інші. У перервах між виступами «містерів» на глядачів очікуватиме цікава шоу-програма, яка включатиме в себе художні номери танцюристів і співаків.

В ході конкурсу планується проведення благодійного аукціону для збору коштів онкохворим дітям Західної України. В Україні онкологічні захворювання посідають 2-ге місце серед причин дитячої смертності від 5 до 14 років. За статистикою щороку в нашій країні кількість онкохворих дітей збільшується на 1000. Тому в даній ситуації абсолютно кожний промінець надії важливий і кожна допопога вітається.

За результатами кастингу участь у конкурсі будуть брати 14 хлопців з областей Західного регіону України. Трансляція конкурсу буде здійснюватись по всіх Західноукраїнських ЗМІ .

Яких можна оцінити і обрати фаворита в інтернет голосуванні на сайті „Наш курсор”(ссила сайту) та переглядати перебіг конкурсу в групі (ссилка групи). Загалом у Івано-Франківськ учасники прибудуть за 5 днів до конкурсу, і почнуть готуватись до його проведення.

Організатор: Танцювальна школа Влада Ями
Генеральний директор конкурсу: Ганна Крисюк
Хореографи постановники: Наталія Чашечнікова та Василь Шеремета

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також