Жахіття лікарень для простих людей оприлюднила депутат угорського парламенту (ФОТО)

17
8

Тімеа Сабо, член угорьского парламенту та один з лідерів опозиційної партії "Діалог для Угорщини, опублікувала у своєму блозі фото про жахливі умови у звичайних лікарнях.

Вона інкогніто вирішила попрацювати помічницею медсестри в одному медичному стаціонарі, де надають "безкоштовну" медичну допомогу. Та була шокована тим, що побачила. І не лише відсутністю туалетного паперу та тарілок, загалом елементарних санітарних умов, пліснявою та поганим харчуванням, а насамперед важкою працею санітарок в Угорщині. Останні змушені працювати за 90 тисяч форинтів по 12 годин на добу - а це для європейської країни просто мізерна зарплата та дуже значне навантаження.

Тімеа Сабо детально описала побачене у своєму блозі. За її словами винен у такому положенні речей уряд Віктора Орбана, який витрачає мільйони на будівництво стадіонів та атомні електростанції, а не потурбується про елементарне -  аби змінити щось у системі охорони здоров'я для людей, які не здатні оплатити собі приватні VIP-клініки. А таких, що живуть на гарні бідності в Угорщині близько 4 млн чоловік.

Мukachevo.net

Коментарі

Т
тьоті

йой та вишо такое кажете, начальник црл мандзич люба, великий рехформатор неудачник, зробила "європейський" прорив у Перечині у районій лікарні, де з неї здихалися. у мукачові їй дали квартиру, машину, жона свобідна, вот і втілює рехформи на свій хлопський розум.Діточок лікувуть у поліклініки уєдно із циганьми, гиртикашними та інфекціонно хворими.

Т
Тьотя

Ганьбилибися ,може найшли якусь саму хужу лікарню в Угорщині.Ага свою не бачать лікарню ,лиш най зайдуть у неврологіне відділення ,а втуалети блюбати хочеться.

І
Іген

А наші пруть у Мадярщині народжувати, лікуватися за великі долляри, а самі угорці, як бачимо "лікуються" по європейський.

Р
Руснак

Це людяний,світлий,душевний-капіталізм.А при деспотичному,людиноненависницькому совкові, представляєте реально лікували і бесплатно,система здравоєраниния робила, як годинка! Але типирь люди гідні, свободні,каждый годен повісти ош плював ун на медецину і не пуйти лічитися.Гойра капіталізм!

С
сліпаки

у чужому оці видно і скалку, а у свому - ще й гиринду не видять

Ф
фыаыу

ви у мукачеві віділи?...страхіття просто

Х
Хустянин

Підіть у хуст у больницю там ще пожоще. Як свинів там держать дюди. Скот хворий а не люди. Страна великих контрастів!!!Нема гроши - помирай

ЦД
це до чого?

Це до чого ця новина? Оби нам легче було ходити у наші зашарпані лікарні???

Читайте також