Жахлива ДТП на Львівщині: Загинуло подружжя з Закарпаття та водій з Франківщини (ФОТО, ВІДЕО)

10
7

Аварія трапилася сьогодні, о 4.20 на автодорозі Київ-Чоп у с. Гірне Стрийського району, Львівської області.

За попередніми даними, водій мікроавтобуса "Мерседес Спринтер" виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з вантажівкою "МАН". Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Внаслідок ДТП загинули троє осіб – 31-річний водій та його 30-річна дружина, мешканці Закарпаття, котрі перебували у «Мерседесі» та 31-річний водій вантажівки, мешканець Івано-Франківської області.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди. Призначено ряд експертиз, відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. 

Коментарі

Л
левеня

долітались(( скільки років їздив майже постійно цією трасою, джипи, спрінтери та фури - постійні льотчики , ти там хоч 130-140 їдь вони все одно підуть на обгін, а потім мало того що себе вбють/покалічать та ще й комусь біди нароблять.

ПС
Про спрінтер

Сама неодноразова їду з Мукачева у Львів(та і не тільки) і підписуюся під кожним словом про спрінтери. Нехай водій спочиває з Богом,зараз буду не про нього,але інші водії спрінтерів просто ненормальні люди!!кожен раз бачу на дорозі якогось вибачте дибіла,бо по-іншому не назвеш(особливо малолєтки) які роблять не тільки собі аварійну ситуацію,а й тим хто спокійно собі їде!! їм дійсно треба якісь обмеження ставити(і на фури до речі теж!!!) бо це хворі на голову люди,які роблять біду іншим невинним людям! я би пребила цих малолєтніх чурбанів за їхнє водіння машинами!!

М
Мукачево

Спрінтерам усе хочеся скорше їхати. Пілуються кудась

Р
Раки

Кожна 3 аварія через водіїв Sprinterа, чим Ви думаєте? Просто отморозки, треба ставити огранічітель до 80 на всі Спрінтера.

І
Ігор

Статистика автопригод з "Спрінтерами" дуже особлива і жахлива!!!

М
Міша

Нехай спочивають з миром, співчуття рідним.

М
Міша

Минулого тижня їхав зі Львова, якраз на цій ділянці один Спрінтер брав на обгон в глухому правому повороті, ще один через кілька кілометрів теж в глухому повороті обганяв фуру і дві легкові машини зразу. Таке вже навіть "круті" іномарки не роблять. Я особисто нічого не маю проти цих людей, але як шоферів, в них мені здається - спрінтер головного мозку!

Читайте також