Жахлива ДТП на Свалявщині: Під фуру потрапив Fiat, загинуло 3 людей. Усі подробиці (ФОТО)

36
9

Аварія трапилася вчора ввечері, на трасі «Київ-Чоп» неподалік села Сусково Свалявського району.

Як розповіли правоохоронці, слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що близько 21 години водій «Fiat Stilo», рухаючись автотрасою в напрямку Сваляви, з власних міркувань виїхав на зустрічну смугу біля села Сусково. Внаслідок такого маневру відбулося зіткнення з автомобілем «МАН», який їхав назустріч. 

В результаті аварії водій та пасажирка «Fiat Stilo» загинули на місці, другу пасажирку доставили до реанімаційого відділення Свалявської районної лікарні, де вона померла. Водій «МАН» не постраждав.

Автомобілі поміщено на спецмайданчик Свалявського відділеня поліції. Правоохоронці розпочали за даним фактом кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху, які спричинили загибель кількох осіб.

Коментарі

В
Вася

Забувим дописати: Добре що під фуру, а не у легковим із дітьми!!!

В
Вася

Можуть хоч що робити, писати що винувата дорога але факт є факт. Гнав як дебіл, швидкість, сплошна і на тот світ.

О
Однозначно

При СРСР такого бардака не було - однозначно!

С
саша

називаться попросив подвести.де небуло музики у чинодійові учора.опять родичь ланя.совпаденіе.

Р
Роман

Як може занести при плюс 10-12 градусів цельсія на дворі та сухій ідеальній дорозі? То як треба летіти в поворот, щоби начало заносити? А якби на місці ману була б славута з малими дітьми? Люди, де діє обмеження 90 км/год - то їдьте 90, а де 60 - то 60. Перевищення швидкості - це ризик для вас і інших.

С
Свалявець

Всі загиблі з Сваляви, дівчини дві рідні сестри, горе в сім'ї. В цій ситуації винен водій, авто не його, бо він займався ремонтами їх і часто ганяв на автомобілях клієнтів.

Д
Діпсі

Був там на місці мій родич який працює в поліції...каже бачив все дтп на свої очі бо авто патрульних їхало позаду МАНа вантажівки... фіат потрапив під вантажівку із за технічно несправного стару бо їх занесло... водій і дівчина на місці померла...водію 35, а дівчині 24 роки...шкода дуже жаль коли люди гинут в таких ситуаціях...а потім в лікарні третє померла...(( Горе в сім'ях...

R
rem

Куди люди спішать? Навіщо так ризикувати своїм життям та життям своїх пасажирів? На обгін бажано йти, якщо на 100% є впевненість у можливості його вчасного завершення.

П
ПАПА

ДА,У КОГО ПРАЗНИК,А У КОГО....ЦАРСТВО ИМ НЕБЕСНОЕ.ОД СУДЬБЫ НЕ УТЕЧЕШ.

Читайте також