Жахлива ДТП у Мукачеві: Lanos розірвало практично навпіл. Пасажир у реанімації (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

44
15

Аварія сталася у неділю ввечері близько 21.00 на кільці вулиці Миру, біля танка. Саме у бетонну огорожу кільця влетіла автівка Daewoo Lanos з людьми та собаками у багажнику.

За попередніми даними, водій, мукачівець не справився з керуванням та в'їхав у кільцеву розв'язку. У ДТП сильно постраждав пасажир 1978 року народження мешканець с. Страбичово.

Лікарі зазначили Мukachevo.net, що чоловік знаходиться у вкрай важкому стані (Кома 2), у нього діагностували черепно-мозкову травму.

Водія на місці аварії не було. Однак поліцейські встановили, що за кермом міг перебувати 31-річний товариш потерпілого. Чоловік на момент приїзду медиків був на місці пригоди та перебував у стані алкогольного сп`яніння.

Від медичного освідчення він відмовився. Слідчий відкрив кримінальне провадження за ознаками част.2 ст.286 Кримінального кодексу України – Порушення правил безпеки дорожнього руху. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Мукачівського відділу поліції. Тривають досудові перевірки.

За попередніми даними чоловіки їхали з полювання.

Дивіться також: Смертельна ДТП біля Чинадієва: Росіянин на вантажівці збив велосипедистку 

Коментарі

M
Mukachevo

За кордоном всi розв'язки так освiтляються, що iх видно здалеку, а у нас на цих "кольцах" уже не один машину розбив, покалiсивая, помер.

Д
Друг

Тепер послухай мене ті люди які потрапили в дтп мої друзі і вони тепер обидва в лікарні і родичі того чиї собаки попросили мене допомогти знайти собак і тому твій балаган тут ні до чого такшо вибач коментуй інші статті...

СД
сусідка другови

ти друже майжень тоже 70 тисяч хочеш? ош так ся беспокоїш за собак ци так? і тото шо руль мало погнутий у ланосови тебе нич не волнує..

Д
Друг

Люди хто знає місце перебування собак зв'яжіться зі мною 0994869275

ДТ
до теляти 20-45

витяг з Mercedes WIS / ASRA -«Устройства безопасности срабатывают в комплексе: ремни и подушки. А весовой датчик (если автомобиль таковым оснащен) активируется при защелкивании ремня в замке»..кури бамбук,ти майже няньо того теляти внизу..для "вумних" шо полізуть коментувати,Mercedes WIS / ASRA-дилерська программа ремонту мерседес.

ДС
До страшно тупого теляти шо любить ржати

Аирбеги срабатывают независимо от ремней, и мало того могут человеку навредить (несмотря на то, что они сразу сдуваются как только надулись) , поэтому в автомобилях с подушками пристегиваться обязательно! и пристегиваются не только для безопасности от столкновения, но и от подушки.датчики стоят в седушках,только сел и аирбеги активированы.аирбеги не выстрелят если их отключить специально.

ДН
до нижнього теляти

давай ти на мерсі шмаркнешся у клумбу непристебнутий..а ми поржеме як твої макарони з голови ся розлетять..бо мозга там ние..іди тупаку уроки учи..а перед тим запомни..шо подушки ні на мерсі ні на гузерсі не вистрілять..докі не буде застебнутий ремінь і натягнутий під піропатрон..

А
Аірбек

Якшо на мерсі не пристебнутий то у лобовоє скло не летиш бо там 5 аірбегів з каждого боку вилітає.так шо машина грає велику роль в таких ситуаціях.

У
У

Салон фактично цілий, люди видно непристебнуті були, а нашо?

СЗ
Синька зло

би там був і "цигаганський" мерс S класу, кідь не пристьогнутий то головов летиш у лобовик

(
(

собачок шкода

ДН
Даже не циганські номера

Булаб машина як половина каже на циганськи номерах за ці гроші а не "ДИВО" то відбувся переляком

В
Вася

" влетіла автівка Daewoo Lanos з людьми та собаками у багажнику." А що робили люди у багажнику?

Р
Росс

А Шо там з Чотиролапими Друзями ,в багажнику??????

М
мукачево

Значна частина наших людей дуже дика, не вихована на тому пiдростають i дiти, словом, поколiння бидлоти. Як наслiдок себе калiчать, а саме гiрше коли жертвами стають безневиннi люди.

Читайте також