Жахлива ДТП у Мукачеві: Зіткнулись "Дев'ятка" та Renault (ФОТО)

25
17

Аварія сталась сьогодні, 22 травня близько 21:50 години на вулиці Автомобілістів у Мукачеві.

Як повідомляє кореспондент Mukachevo.net з місця події, виглядає все так, що одна з авто виїжджала з мийки, інша їхала по об'їздній.

Саме зараз на місці працюють правоохоронці. Інформації про постраждалих поки що немає. Автівки зазнали дуже серйозні ушкодження.

Більше подробиць згодом.


Нагадаємо, нещодавно у Мукачеві сталась смертельна ДТП на колі, що поєднує вулиці Миру та Томаша Масарика. Тоді у аварії загинула молода дівчина.

Коментарі

ДН
До Няньо 23.05.2020 17:11

То Авто Бос. Автомобілі з Америки продають.

ДО
До Олега шо отвітив Умнікови.

Я тобі іщи раз говорю, шо машина не виїзжала з мойки. Дев‘ятка їхала од поста, а Рено заїзжати хотіла на мойку, всьо. Виноватий на рено, гута го вбила би

С
Селянин

до Ррр 23.05.2020 20:14 І се хлопче окраїни Мукачево : Клячаново, Лавки, Іванивці, Лохово, Рокошино, Жуково і ....... Се ти вудкідь ? Явно не удсить.

Р
Ррр

Муст? Муй? Вун? Ви де такі гукани взялися? Шо за мова у Мукачеві? Іди за перевалом розрулююй ДТП з возами а не туй великим професором став

О
Олег

Умнику. Я про зиму писал, а не про данный случай. И если читать внимательно, то написано что машина выезжала ! По этому вполне реально что колодки после мойки мокрые, а может еще и в пене. Небыли вымыты.

Н
Няньо

Шо за салон з жовтим лого на автомобілістів??

У
Умніки

Девятка їхала з сторони поста. А рено заїзжав на мойку, кіть шо. Де ви беретеся такі розумні? Причому туй лед ? Причому мокрі колодки? Йдіть собі, гуляйте.

ТС
Тот самий

Під час мойки тормозні діски намочилися. А коли мокрітормозні діски і колодки то сразу тормоза неберуть доки не просохнуть. Міг він тормозити кіть тормоза нестихли просохнкти.

1
12345

Зробили гуканам дорогу неможуться нарадоватися.треба їздити 50,або коні в руки

Д7
До 777

Дебіл, девята їхала од поста на муст, кідь не бов там та мовчи

О
Олег

Добавлю еще. Зимой возле выезда с этих долбаных моек, постоянно дорога покрыта льдом.

О
Олег

По ул. Автомобилистов и вообще по объездной никто 50 км.ч. не ездит, все летят 80 км.ч., а некоторые и быстрее. А есть поносники, которые пытаются проскочить перед носом, точно так как на выезде на трассу возле поста гаи. А потом виноват перекресток.

Я
ясно

то Рем на жигулі,безпечна укробляха

7
777

Джон рот закрий незнаш нич а говориш, він з мойки виїжав як він міг летіти

М
Місний

Чим така жахлива аварія, Мукачево.нет ви хоть не пишіть дурь, єден нісся, другий блохи ймав коли на путь уїжав, побили свої вози, добре шо живі.

Д
Джон

Той дебіл на дев'ятьці ніся писец як

М
Мукачево

Точно не 50 iшов.

Читайте також