Жахлива ДТП в Ужгороді: зіткнулися Porsche Cayenne та Ford Focus (ФОТО)

66
13

Аварія трапилася на Слов'янській набережній.

Про ДТП розповів в мережі Facebook журналіст Віталій Глагола.

Рух Слов'янською набережного перекритий.

Згодом, поліція розповіла офіційну інформацію про жахливу ДТП на Слов’янській в Ужгороді.На місце аварії прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що близько 19:15 годині, 21-річна мешканка Сваляви перебуваючи за кермом авто «Porsche Cayenne», не впоралася з керуванням виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з автомобілем «Ford Focus», під керуванням 32-річного ужгородця.

У результаті аварії, до лікарні госпіталізували трьох осіб: 21-річну водійку «Porsche Cayenne», її ровесницю мешканку с. Сторожниця, яка перебувала у авто у якості пасажира, а також водія «Ford Focus».

Стан чоловіка лікарі характеризують як вкрай важкий.

Відкрито провадження за статтею 286 ККУ, тобто порушення правила безпеки дорожнього руху з потерпілими. У ході слідства, слідчі відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту встановлять усі обставини аварії.


Коментарі

М
мукачівець

Владельцем Porsche Cayenne, за рулем которого в Ужгороде совершила лобовое столкновения 21-летняя Яна Костраба, оказался экс-милиционер. Об этом сообщает местное издание «Закарпатье онлайн». По данным издания дорогим внедорожником владеет Василий Корсак, бывший сотрудник милиции. Сейчас он зарабатывает на открытии рабочих виз и отправкой заграницу. Местные жители его часто видели за рулем данного автомобиля. Сразу после ДТП он прибыл на место аварии, очевидцы сняли его на видео.

Ю
ю

Зайцеві є усяде. А судді так і не поняли, шо таких треба карати

ДО
До Ольги

Коли влетять в твою машину, дитину, мати.... (список можеш продовжити сама), тоді будеш мати можливіть продемонструвати свй гуманізм: "Йой-йой, з кожним може бути, ви хіба завжди правил диторимуєтесь, не треба злорадстувати, треба простити".

О
осле

шо за хрень

М
Мукачівець

Шкода шофера форда, най виздоровлює, а виноватого най накажуть.

Х
Хто

Це точно не 50 км було

М
мукачівець

се льотчикам на замітку..мукачівським тоже..ублюдок на білому Q5 номер 00-91,який летів перше по Зріні як дебіл кончений,не дай бог ти літаючи десь когось зоб"єш..я тобі обіцяю паскудо,до суда ти не дожиєш..і всі ко буде тебе захищати,най собі запишуть се на чоло..за ним підете слідом

Й
Йони

Туй в коментаріях в основному пишуть єдні марги. Пуд любов статтьов. Фрас би вас влапив

О
Ольга

Так злорадствувати, стільки яду з вас пре, попередній дописувач!!! Людина при смерті, а ви....ганьбилибисьтеся!!! Не зарікайтеся, бо завтра на місті того водія можете бути ви, або ваша дитина, чи ви собі і на машину ще не заробили?! А водію хай Бог помагає виздоровіти!!!

ДН
До ната

Поліція в шльопках і шортах бо мало сегіням налогів платиме ... А так робота йде, в ужови поплавав, напарницю в пріусі чинькнув, 8 штук у жеба поклав і мож служити, гордо ся називати Офіцер

Г
Г-Н-Г-Е=0

НЕ ЖАЛКО!.Мають ГРОШІИ на МАШИНИ-іномарки-а НАКРАДУТЬ-ЩЕ КУПЛЯТЬ!Чорт з ними,хай повбиваються..менше злодів БУДЕ-як казав Жуков...

Н
Ната

А чому поліція в шортах і шльопках, чи це прокуратура?

ДА
ДО Андрієва

Крадені гроші боком виходять!! А дай бог щоб сів і буде заєбісь)) розєбав город на нич , но ти ще будеш жебракувати і гроші тобі не поможуть! Шкода того фордика, там не винна людина! А Андрієву треба зону і синка тоже прихватити!

Читайте також