Жахлива трагедія в Угорщині: автомобіль, в якому спали батько з донькою, затонув в озері

11
2

Звичайний сімейний відпочинок на озері завершився справжньою трагедією для родини в Угорщині.

Минулої п'ятниці сім'я з чотирьох осіб приїхала на озеро поруч з Ньїкладхаза, район Боршод. Це місце є популярним серед місцевих жителів, адже тут можна половити рибу та є місця для плавання. Батьки привезли своїх дітей на відпочинок з ночівлею.

На ніч мати і старша донька вирішили влаштувалися у наметі, а батько з молодшою донькою вирішили спати у машині. Автомобіль був припаркований поблизу біля води, поруч з деревом - через затінок. Приблизно о 11-й годині вечора автомобіль з невідомих причин почав рухатися, і вже через кілька секунд опинився у воді, де практично миттєво потонув, зовсім неподалік від берега на глибині 3 метра. Врятувати людей не вдалося...

Свідки кажуть, що три рибалки намагалися їм допомогти, але через те, що вікна машини були зачиненими, а салон вже був наповнений водою, їм це не вдалося. У той час інша половина родини - мати зі старшою донькою - розташувалися у наметі подалі від озера і нічого не чули.

Згодом на місце жахливої події прибули поліцейські, які вночі намагалися з'ясувати обставини нещасного випадку.

Журналісти видання Blikk через кілька днів відвідали місце трагедії, де побачили іншу угорську родину. Вони дізналися про це, що сталося від репортерів. "Якби ми про це знали, то ніколи б сюди не прийшли. Просто мали намір влаштувати собі невеличкий відпочинок. І ніколи б не подумали, що трагедія сталася саме тут", — розповіли відпочивальники.

Досі залишається загадкою чому автомобіль почав самостійно рухатися з місця паркування. Наразі цю справу розслідує штаб поліції округу Боршод-Абауй-Земплен.

Нагадаємо, 9 червня в Ужгороді на кар'єрі зник 17-річний мешканець села Минай.

Тіло хлопця, водолази виявили аж через добу після зникнення. Ймовірно юний закарпатець, відпочиваючи з друзями, потонув.

Коментарі

И
Ибрагим

Я думаю что авто стояло под уклоном к реке и не на ручнике а на передаче,кто то неакуратно повернулся и передача выключилась.Авто потихоньку скатилось в реку.

М
Місцевий

Що мені до мудярів. Розкажи як в Перекопському каналі батько з дітьми на авто потонув.

Читайте також