Жахливий випадок у Мукачеві: Домашній пес практично відгриз господарю ногу (ВІДЕО)

19
25

Випадок трапився вчора, 8 травня на вулиці Токаря. Швидку та поліцію викликали сусіди, коли побачили на подвір'ї будинку скриваленого 56-річного чоловіка.

Побачене шокувало навіть лікарів. Від коліна до стопи залишилась лише кістка. Ногу врятувати не вдалось, її ампутували. Наразі потерпіли перебуває в реанімації без свідомості.

Лікарі зазначають, у їх практиці бачать таке вперше.

Сусідка чоловіка розповідає, чоловік живе сам, а пес ніколи раніше не проявляв агресії.

4-річного безпородного пса доправили до притулку міського центру контролю за тваринами. Спеціаліст каже, собака спокійний та дружелюбний. Проте надзвичайно худий та виснажений.

Тварину помістили у вольєр на 10-денний карантин. Ознак сказу наразі немає.

На місці події також працювала поліція, проте, через відсутність складу злочину справу відкривати не будуть. Відповідальність за тварину несе її господар.

Через те, що потерпілий і є господарем собаки, винних фактично немає.

Подальшу долю собаки вирішуватиме сам господар. Найближчі дні чоловік проведе в лікарні, далі на нього очікує довга реабілітація.

Більше дивіться у сюжеті телеканалу Sirius:



Коментарі

OU
old user

Собака бывает кусачей только от жизни собачей..........

П
Пес

До “Длоуе”,та для таких,як ото 21:38,людина не вартує нічого. Воно вже стало звірьом. Гомофоби спеціально взращуюють зоофілів оби аинищити род людський!Зоофіли хворі на голову люди!Я не говорю про тих ко береже природу,тварин.То дійсно достойні люди.А зоофіл людей би в клітки посадив,дав на розтерзаніє, лем оби задовільнити свою паталогічну тягу до “тваринок”.

Д
Длоуе

До нижнього зоофiла! Було би добре , щоб твое чадо або твою маму загриз песик, тодi i поговоримо! Людина може стати твариною-тварина нiколи не стане людиною, крапка !якщо ви зоофiли вважаете, що тварини розумнi, то менi вас шкода !

M
mr.Sigmund

ситуація дійсно дуже дивна...мягко кажучи...багато "нестиковочок" до ДЛОУЕ, по твоіх коментарях можна сказати ,що ти далека людина від адекватності!рекомендую звернутись до лікарів...а то ще сам покусаєш когось

Г
Гостья

Интересно, а почему решили, что это сделал именно этот пёс? Кто это видел, сам хозяин так сказал?

О
О

ПОВНА БРЕХНЯ.ЗНЯТО ЛИШЕ ДЛЯ ЕФІРУ .

П
Патріот

Центровський, а чом нєт. Прецедент уже є. Тупик Москаля був? Був.

Ц
Центровський

до Тьоті на айбо Блюка перед тим треба би завалити) Тать не при живому чоловікови улицю ним називати? Ачинь не Нур-Султан Назарбаєв

Т
Тьотя

От парадокс. Пес кешервешний, худий виснажений, а чоловікові дружелюбно мало мало не відгриз. Щось тут не те. А вулицю Токаря пропоную перейменувати на вулицю Блюка.

А
Ахахах

Но позерай, пес ногу відгриз, а добрі люди вже кинули оком, щоб іще відгризти в самотнього чоловіка, будинок, діляночку...

Л
Ляля

Повністю згідна з Піт.Явно не цей пес нападав.Господар нетверезий,проживає один,самотній, приватний будинок,ділянка землі...

Ц
Ц

Токар то бандит проклята родина просто так не вбивають.

П
Піт

Щось не так. Пес макс. 40 см в холці. Він не міг згризти ногу. Судячи з його вигляду, і зубів не мав для цього. Пес не бойцовський, сила щелепи слабенька. Виглядає зашуганим, але не агресивним. Ситуація також виглядає надуманою - пес пару годин гриз ногу, а чоловік не відчував??? Більше схоже, що нога десь попала і була обдерта до кості.

Е
Ено

Добре, що не вівчарка чи ротвейлер. Везли б в морг, а не реанімацію.

Д
Длоуе

Окей. Выходить, что хозяiн знущався над собакою, можливо ! Як бути людинi, коли над нею знущатиметься ii роботодавець , грзизти ногу ? Наприклад -покусав наймит хозяiну ногу ...цiкаво, що чекае гризуна ? Може притулок, санаторiя , а може на нападника-гризуна чекае стаття, суд, штраф i нафiг з роботи ? В кого , якi варiанти? Ви , довб@нi любителi блохастiкiв !

К
Кук

Я вже себе теж як той пес почуваю, голодний бідний і спокійний, тільки чекаю якому зажраному коркпціонеру руки повідгризати)

К
коко

до Патріот ти мало бобо??

П
Патріот

У Мукачеві є вул. Токаря? Це просто пцд... Нема слів, якщо вже вулиці називають в честь бандитів... Ця країна приречена...

ЗН
зоофiлка Ната

Щоб бути впевненою, треба мати факти на руках, бачити на власнi очi. А ти максимум що бачила - пляшку на лавочцi та "семки" на закуску, алкашка немита.

Y
yurii

Господа вы в какую школу ходили? (Тварину посмітили у вольєр)

Н
Ната

Впевнена, що господар знущався над псом і не годував його.

ЯТ
Я ти кажу

Боло такое шо люди один другого іли од голода, не то шо пес.

П
Пес

Правду пишите Женя,Дулуоео. Гомофоби подсадили людство на всяку дурь.Тому типирь людина перед псом,мачкув немає нияких прав. Убили,розтерзали людину,то статистика. А вбили чи навіть копнули збісного,вушливого пса,то вже гвалт.Люди бомжувуть бо немавуть притулку,а псам строять санаторії.Людина кіть немає гроши,то уженуть умирати.А на псу тратять по 50$ для стерилізації. Вот така то западна людиноненависницька мораль!

Д
Дулуоео

Пес, пес, собака ! Яка порода собаки , аууу ? Де зоофiли ? Господаря собаки в тюрьму, пса на курорт, на масажi, на отдых ! Правильно кажу, зоофiлы? Пес вiрний, нiколи не пiдведе! Правильно кажу, любiтелi псячих казочок? I таких випадкiв 10000000 по свiту !!!

Ж
Женя

Пропоную захисникам тварин взяти собаку собі додому. Бажаючі зашчітнічки ви де?

Читайте також