Заходи проти коронавірусу: Словаччина проведе навчання на КПП із Закарпаттям

14
3

На сьогодні на території Словаччини не підтверджено жодного випадку нового типу коронавірусу. Однак для безпеки планують здійснити ряд заходів, зокрема провести навчання на кордонах - у пунктах пропуску в Чієрна над Тисою-Чоп та Вишне Немецке-Ужгород.

Також повідомляється, що у Словаччині поки що зафіксували 4 підозри на захворювання, спричинені новим коронавірусом. У одному випадку результат був негативним, інші ще досліджуються.

Як повідомляє поліція Словаччини найближчими днями навчальні заходи з протидії розповсюджння хвороби відбудуться в аеропорту Штефаніка в Братиславі та на прикордонних пунктах пропуску Чієрна над Тисою та Вишне Немецке.

У 8 обласних лікарнях також пройдуть навчання за участю рятувальних підрозділів, що будуть зосереджені на спеціальній ізоляції та госпіталізації пацієнта.

У поліції Словаччини зазначають: якщо ситуація із появою нового коронавірусу в Європі погіршиться, в аеропорту Братислави можуть бути введені випадкові перевірки.

"Ми запевняємо громадськість, що уважно стежимо за епідеміологічною ситуацією та інформуємо про поточну ситуацію не лише відповідні міністерства, регіональні органи охорони здоров'я, а також громадськість", - запевнив очільник служби охорони здоров’я Словацької Республіки Ян Мікас.

Також створено гарячу лінію з питань щодо нового коронавірусу. Люди можуть звернутися до експертів за електронною адресою novykoronavirus@uvzsr.sk, а також за телефоном 0917 222 682.

Коментарі

S
sss

foto z ubli.

Г
Гукан

Китайці кончені жруть жарині літучі пацкуни а типирька здихають

П
петя

в Ужгороді приїжджі гуканки сосуться з індусами, та що словаки всьо правильно роблять

Читайте також