Заховала у шортах: на КПП "Дякове" в одеситки виявили чужий підроблений закордонний паспорт

4764

На кордоні з Румунією прикордонники Мукачівського загону виявили в жінки підроблений закордонний паспорт видний на ім'я жителя Харкова.

Як зазначають у пресслужбі Мукачівського прикордонного загону, сфальшований документ прикордонники виявили під час огляду автомобіля марки «Пежо», яким на виїзд з України прямувала 38-річна одеситка.

У кишенях чоловічих шорт, які знаходилися серед речей жінки, прикордонний наряд виявив закордонний паспорт, виданий на ім’я 34-річного харків’янина. Перевіряючи документ прикордонники з'ясували, що документ є повністю підроблений.

Як з’ясувалося, перед тим, як потрапити у руки ділків, паспорт був втрачений його справжнім власником і перебував у базі даних втрачених та недійсних документів. Стосовно чоловіка, на якого був «перепрошитий» виявлений документ, то він ще у 2019 році покинув межі України та, ймовірніше за все, потребує заміни паспорта, за яким виїжджав з країни.


Одеситка, в автомобілі якої виявили сфальшований документ, повідомила, що під час перебування на Закарпатті її попросили передати посилку в Німеччину і про існування підробки вона нібито нічого не знала.

Правоохоронці відкрили провадження за ст. 358 ККУ. Обставини виявленого правопорушення встановлюються.

Коментарі

Читайте також