Захисна маска, як елемент гардеробу (ФОТО)

12
5

За кілька тижнів пандемії коронавірусу, світ змінився. Індустрія моди також підлаштувалась під нові правила.

Гігієнічна маска на обличчі стала невід'ємною частиною нашого гардеробу при виході з дому. У світі моди цю тенденцію яскраво обіграли. Будинки моди пропонують панянкам доповнити свій образ незвичайною маскою.

Деякі з дизайнерських масок нездатні захистити від вірусу, але більшість розробників все ж подбали не тільки про красу, а й функціональність.

Коментарі

РМ
Розум має бути

У Кличка - краща . " НЕ # шастать"

Я
Я

Чуваки, помните свинний грип 2009 року? так от, згадалось. я ще тоді малов смольов був (років 16). і по теліку (а тоди це основная розвлікуха людства була, у кого комп з інетом - той цар). короче, не про моє сегинськоє розвліченіє в молодости. так от. тоді ще діма коляденко вів свою програму на новому. врубаву в обід, а там він у масці, а на пискови намальована морда поросяча. запомнилось, бо він розказував, яка маска моднява у періс хілтон, які сисі маски дорогі, які на вулицях києва симпатичні масочки гага гиги як ісе прикольно. Короче, ми вернулись в 2009 рік, коли випускали тіпа дизайнерські масочки, багачі скуповували і понтувались. а пак красно через пару місяців у мусор то пішло. до чого я. я не знаю. просто давно хотів поділитись з кимось, у 2009 році була точно така паніка, точно такі масочки понтові і точно такі люди, які купували гречу, туалетку і казали ми всі вмреме. круговорот подій в природі. пройшло лиш 11 років , а все ідентично.

О
О

наверно всю ратушу парефОткали

Б
Бувалий

На майдані були балаклави. Може вони краще захищають. Та й діла мож якісь провернути. Тіпа органи правопорядку України покаліч...Доведено парубіями,камендантом майдану

МШ
Маски Шоу

Клас, ще арабський стиль забули добавити ))

Читайте також