Захисне взуття на всі випадки життя

7
0

Категорія захисного робочого взуття - це широкий асортимент взуття, яка гарантує безпеку при важких умовах праці.

Серед взуття цього типу можна також знайти робочі черевики - спеціалізовану версію добре відомих і популярних гумових чобіт. На відміну від своїх прогулянкових аналогів, робочі черевики характеризуються набагато більш високою стійкістю до таких факторів, як:

  • ушкодження;
  • бруд;
  • деформації.

Такий ефект досягається за рахунок використання у виробничому процесі спеціально модифікованих матеріалів, які гарантують:

  • надзвичайно високу міцність;
  • теплоізоляцію;
  • водонепроникність.

Захисну взуття в Києві можна вибрати в інтернет-магазині talan.ua.

Комфорт і безпеку

Серед робочих черевиків ви знайдете моделі з різними захисними властивостями: надлегкі гумові чоботи без шкарпетки для тих, хто шукає зручне взуття для роботи в саду або на ділянці, а також більш спеціалізовані черевики з металевим підноском, що гарантує стійкість до ударів. Ви також знайдете противоскользящие і маслостойкие черевики з високими теплоізоляційними властивостями, які забезпечать комфорт при низьких температурах, навіть до - 30 градусів за Цельсієм.

Універсальність

Робочі черевики - один з найбільш універсальних видів взуття. У чому секрет їхньої функціональності? Це поєднання незаперечною довговічності, необхідної для професіоналів, з комфортом, характерним для звичайного взуття. У цій категорії можна знайти тільки взуття найвищої якості, відповідну суворим стандартам здоров'я і безпеки. У реченні виробників представлені різні види взуття з захисними властивостями, що гарантують захист від зовнішніх факторів, що загрожують робочого місця, в тому числі робоче взуття без носка. Ви можете знайти як легкі черевики з миском з композитних матеріалів, так і трохи важчі версії з металевим носком.

Властивості

Більшість моделей захисного взуття відрізняються високою стійкістю до ковзання на сталевих і керамічних поверхнях, що робить її ідеальною для роботи на будмайданчику, а також в лабораторних і заводських умовах. Широкий спектр властивостей захисного взуття дозволить вам вибрати саме ту, яка потрібна, і захистить ваші ноги від розчинників, бензину та інших хімікатів. Вона також має такі властивості:

  • антистатичні;
  • водонепроникні;
  • енергопоглощающие.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також