Закон не один для всіх: Зеленського не можуть оштрафувати за порушення карантину

14
8

З цього приводу судді потрібно роз'яснення від Верховного суду.

Сьогодні, 19 червня, Хмельницький міськрайонний суд мав розглянути питання щодо адміністративного порушення президента Володимира Зеленського. Йдеться про відвідування президентом та делегацією кафе у Хмельницькому, коли це було заборонено згідно з карантинними обмеженнями.

Суддя призупинив провадження і звернувся до Верховного суду для розтлумачення, чи може бути голова держави притягнутий до адміністративної відповідальності, адже відповідно до Конституції президент є недоторканним.

Таке рішення оголосив суддя Андрій Місінкевич, передає кореспондент hromadske.

Коментарі

Т
Троцкій

Йване, то вже не палися так. Такий ЗЕ, якого ти описуєш існує лиш в твоїй уяві. Хоча можливо ти отримуєш грошики за такі дописи і тобі до лампочки. А для мене ЗЕ квнщик піськограй, який на весь світ заявляв - "Україна повія".

Ы
Ыван

Кіт президент України - "Цей мілкий гундосий наркоша", то як тоді ти себе називаєш? Як називаєш свою країну? Як називаєш свою маму? Як називаєш своє місто?

Д0
до 04:54

Цей мілкий гундосий наркоша - не лице держави, а трохи інша частина тіла. А судячи по тому що ти сам з собою говориш - також напевно чимось закидаєшся, і проголосував за собі подібного.

?
???

Ну і рожі

ЫД
Ыван до Ывана

Ун став президнтом а ты ноунеймом, ун спить 4 години а ты 12, ун командує армійов а ти жонов, ун пише укази а ти їх виконуєш, ун лице держави а ти просто в дзиркалі--....і так до бесконечності

Ы
Ыван

Добрі ош і у ня мало роботи, як і у нашого президента Зелі. Ун ся возит з кортежом - а я по селу на євроблясі, ун п'є кавіль у Хмельницькому - а я паленку в чоповці, ун жере грибну юшку в Камянці - а я сємки в скверови, ун ся стрілят з лука - а я стріляву в цімборів цігаретлі.

Ы
Ыван

Витко у Хмельницького суда мало роботи, не загружений Перестаньте переслідувати президента і головнокомандующого якого вибралисьте, не позортеся

М
Матяш

Пак уходить през.може хоч що робити,а ті що кругом сидять тоже недоторкані?Вони так показують приклад як соблюдати карантин.....

Читайте також