Законодавча ініціатива Балоги: Допомога матерям повинна йти на памперси, а не на горілку

9
13

Такий законопроект про внесення змін до Закону «Про державну допомогу сім'ям з дітьми» зареєстрував сьогодні політик.

"Головний зміст у тому, що роль держави в допомозі при народженні дітей не має зводитися лише до грошових виплат. Ми пропонуємо зобов’язати місцевих чиновників перевіряти, як сім‘ї виховують дітей. Іншими словами – чи допомога при народженні іде на горілку, чи на підгузки", - пише Віктор Балога на своїй сторінці у "Фейсбук".

"Інша проблема, яку ми вирішуємо, – заробітчанство на дітях. Коли народжують лише для отримання допомоги, а потім спихають дітей державі. Такі люди (бо батьками їх назвати не можна) не повинні отримувати від держави ні копійки", - повідомив народний депутат.

Коментарі

ДІ
до ія

ви по-ходу самі не поняли шо тут написали!

І
ія

допомогу треба давати працюючим жінкам, а не всім підряд, тоді й порядок буде, і цигани нороджувати не будуть

І
ія

допомогу треба давати працюючим жінкам, а не всім підряд, тоді й порядок буде, і цигани нороджувати не будуть

В
Василь

У циганів то взагалі бізнес. З 12 років до 55-ти дітей штампують. А в 3 роки циганча вже саме на себе заробляє.

Й
Йовжі

Держава викидае гроші на вітер, в нормальних сім'ях у 12 років не народжують заради гроше.Скоро Україна пожне гіркий наслідок такого підходу, коли не ведеться абсолютно ніякий контроль за використанням грошей виділених на дітей, які стають пізніше такими ж наркоманами, бомжами, циганське населення стане в абсолютній перевазі над іншим, де здоровий глузд. Мало того, ні одна циганка не зареєстрована в РАЦі як заміжня, всі вони-матері-одиночки. Хто контролював хоча б один раз і який результат виявив, чи скасовано хоча б одну пільгу і т.д?Питання вчасно піднято, залишилось мале-контроль за всіма роженицями.

П
пенсіонер

На моє переконання, відмінити допомогу матерям, що зловживають спиртним, ведуть аморальний спосіб життя, дітей забирати під опіку держави.Іншого виходу немає і не може бути! Так як, страждають невинні діти із такими горе-матерями. Тут держава має врегулювати механізм виплат і негайно, в противному випадку так і будуть народжуватися неповноцінні діти в п"яному угарі та під кайфом.

К
кок

мукой просроченой мешками через супермаркет в порядке очереди

Ю
юркови

ТИ мабуть не валовшен...Або останній добре платить.

Я
Я

А я считаю, что это правильно. Цыгане на детей своих забивают, а ежемесячно снимают в банкоматах тысячи.... Скоро страшно будет детей на улицу выпустить, везде они... Хамят, плюются, воруют... А все из-за денег...

Ю
Юрко

Кожен раз дивуюся з цих коментаторів по тому чи іншому питанню. А особливо дивуюся тим коментарям де фігурує прізвище "БАЛОГА". Які ви люди ниці, дурниці всякі тут пишете.(Говорила балакала, розказувала аж плакала). Краще йдіть, якоюсь корисною справою займіться!

О
ооо

Шановні ЖіНКИ. Якщо хочете народжувати запитайте у Балоги, бо він звертається до ВАС, а не до відповідних соціальних служб, які він у свій час *народив* для свого іміджу разом з Ющенком. А тепер знаючи і розуміючи свої помилки, нібито дуже вболіває за ВАС. Не слухайте живіть своїм життям, Балога В.І. за Вас ніколи не думав і думати не буде у нього у голові лише %% БАБЛО %% і %% ВЛАДА %%, щоб побільше ВКРАСТИ!!!

Е
Еколог

міліцішто ідися застріли , всьо правильно Балога робить так тримати

М
Міліцішта

Пропоную допомогу матерям видавати товаром! Бажано через супермаркети фірми Барва, точно так як видавали у 1998 році вчителям і лікарям гречкою і макаронами!

Читайте також