Законопроект про терміни перебування транзитних авто на території України почали вивчати у ВРУ

2
12

Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо встановлення строків транзитних перевезень для автомобільного транспорту почав проходити розгляд у комітетах ВРУ.

Ще 29 березня ГО "Західноукраїнська Асоціація власників транзитних авто" передали пакет документів із Законопроектом, обгрунтуванням , зверненням та з півтисячею підписів до народного депутата Валерія Лунченка.

Мета цих усіх паперів — прийняття законодавчих змін до ст. 95 митного кодексу і збільшення термінів перебування транзитних авто на території України від 5 до 30 діб.

Зараз же стало відомо, що ніційований ГО "Західноукраїнською Асоціацією власників транзитних авто" законопроект про збільшення термінів перебування транзитних авто на території України почав проходити комітети ВРУ. Перший висновок по ньому позитивний. 

Як зазначає сайт ВРУ, ініціаторами проекту є депутати Дубневич Я.В., Гінка Я.Я., Чернега Р.Т., Пацкан В.В., Бушко І.І.  та  Пазиняк В.С.  

 

Мукачево.net

Коментарі

А
Андрей

Чого ви так боїтеся за екологію з іномарками!!!Європа не один десякок років їздить на іномарках і люди живуть та природа також!!!Жигулі та Таврії,вибачте не хочу нікого образити-це не автівки а тази та каструлі.Люди заслуговують їздити на нормальних авто.Дайте людям можливість їздити на людських автівках!!!!!!

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

П
Петро

Василю! сплюнь три раза! )))))

В
Василь

Петре, жах буде, якщо Тимошенко виграє вибори..))))

П
Петро

Василь,я мав на увазі що буде куча машин на дорогах міста! в нас маленьке місто! де мож на велосипеді за 30 хв.проїхати! пішком за годину півтори! не має значення викид з машини ,має значення що їх кількість зросте в двічі а то й втричі! це буде ЖАААХ!!!

В
Василь

Петре, люба подержана іномарка приносить менше шкоди навколишньому середовищу, чим новий жигуль, більше того, рівень безпеки іномарок набагато вищий. Це по-перше, а по-друге, ви ставите на перший план другорядні проблеми. Невже до цього небуло проблем з порушенням правил дорожнього руху та пробками? При чому тут дешевші автомобілі?

І
Ігор

Не переживайте: ціни на бензин скоро такі будуть, що всі пішки будемо ходити! А спеціальні мита, акцизи і тд. на нові авта давно пора відмінити!!!!!!!!

І
Ігор

Не переживайте: ціни на бензин скоро такі будуть, що всі пішки будемо ходити! А спеціальні мита, акцизи і тд. на нові авта давно пора!!!!!!!!

П
Петро

Шановний Василь,в Ужгороді й так куча машин,ще хочете? буде вам пробки 10 категорії! всі ринутся купляти дешеві брічки,з населенням понад 120тис. люди будуть їздити на машіні на роботу кожен день,що буде з містом??? а порушення як будуть фіксувати?машина на іноз.номерах! іншій краіні будуть штрафи надсилати?це добре що дешево! може кожен громодянин купитити норм іномарку!но в нас нажаль багато лінивого би...дла яке й 20 метрів без машини пройтися не може!

В
Василь

Шановний П, не сміши народ.

9
911

Это уже хоть что то. Но лучше бы те которые выбраны людьми, сделали уже что то явно путевое. А это вменяемая сума растаможки авто,а не в три дорога.Так бы и избавились от всяких "серых" схем которыми вынуждены пользоваться люди

П
П

це все класно,але як будуть фіксувати порушення?ДТП? (буде хана Ужгороді та й іншим містам) вийдемо на 1 місце по забрудненості повітря в Украіні.

Читайте також