Залякування вогнем: На Рахівщині невідомий кинув "коктейль Молотова" у вікно будинку (ФОТО)

3
9

Випадок стався сьогодні, 10 січня близько 02:00 години у селі ділове, що на Рахівщині.

У Головному управлінні національної поліції Закарпаття зазначають, на місце одразу прибула слідо-оператвина група, яка з'ясувала, що вогнем було пошкоджено будинок заявників, тобто металопластиковий підвіконник та скло на віконній шибці.

Попередньо встановлено, що невідома особа кинула скляну пляшку у вікно будинку потерпілих, внаслідок чого зайнявся підвіконник. Вогонь було локалізовано господарями самостійно, без залучення пожежної техніки.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 194 ККУ, тобто умисне знищення або пошкодження майна.

Нагадаємо, поліція показала на відео як двоє чоловіків відібрали сумку в ужгородки.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
Авжеж

Майдауни дійсно показують дурний приклад.

ПР
Підкарпатський Русин

Основна проблема України - такі випердки як я, Шоні Майдаун, Центровський, Менджул і т.д. За майже 30 років ми ні чорта корисного не робили, натомість пили, крали, займалися рекетом, кидали гіляччя на гірськолижні траси, коктейлі Молотова у вікна, і зараз продовжуємо творити подібний бардак.

W
Wolf

Московський патріархат залякує неугодних.....

КК
Кортні Кокс

Йшов я мимо мавзолея із оболоко виджу х..й - вто мині товариш Линін йшле воздушний поцілуй.

КК
Кортні Кокс

Наше укробидло далеке від європейського менталітету. Показушні патріото дивано лежало. Кричать- ганьба,і по норам як криси,а чого як????бо то і є криси,ціла страна таких. Подивіться як мавуться переможені фашисти послє 1945, а як ми. докіть вже буде ся жидовня при власти??? Суки правят беспредел!!! Сталіна на вас ниє!

ПО
Пушкін Олександр

19:16 - ти правий. Русинський мудозвон Шоні Майдаун, а також його посіпаки Ромаріо, Студений Звур і Іван Набутилкін (він же 111, 000, 1, 555, 666, Айно, Авжеж, Чуня, море, Фері) усім показують дурний приклад...

А
Авжеж

Майдаун показав дурний приклад...

ПО
Пушкін Олександр

За останні 30 років я не спромігся зробити щось корисне для свого краю, побудувати щось чи створити. Все, на що я спроможний - кидати коктейлі молотова у чужі вікна.

Л
Лоци

https://m.censor.net/ru/photo_news/3240905/na_zakarpate_terroriziruyut_eparhiyu_ptsu_zafiksirovany_dve_popytki_podjoga_domovladeniyi_fotoreportaj

Читайте також