Залізничні квитки дорожчають: "Укрзалізниця" знову підвищила тарифи

10
5

З 1 жовтня зросла вартість залізничних квитків на 12%

Про це повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

— Державна компанія «Укрзалізниця» з 1 жовтня провела другий етап індексації цін і підвищила тарифи на залізничні пасажирські перевезення на 12%. — йдеться у повідомлення державного підприємства.

Раніше «Укрзалізниця» підвищувала тарифи з 30 травня на 12%.

Загалом зростання тарифів на перевезення пасажирів у грудні 2018 року має становити 25%, в порівнянні з груднем попереднього року.

Коментарі

Ж
ЖД

То што чудуватися,коли керувати такою мегаструктурою,як “УкрЗалізниця” прикликали поляка-гітаріста!Накралися,а пак го втихаря сплавили,як Фунта в “Золотому теляті”!

9
911

Правда!!! Дитина навчається в Києві, а коли настають вихідні, навіть по підвищеним цінам квитка не купити!!!! Наша залізниця, а взагалі-то її керівники, завжди думають п"ятою точкою, а не головою. 1м краще ганяти напівпусті вагони в прості дні, аніж дати достатню кількість вагонів та потягів, щоб додому дістатися могли ВСІ бажаючі у вихідні!!!

4
4488

Правильно хай п1двищають глупий народ 1так терп1ти буде. Щось не подобаэться п1дпалюйте дома тих хто винний за це. Но 1так храброст1 не маэте

Х
Ханига

Спробуй ще ті квитки вихопити, навіть без підвищення. Нові потяги де? Нові маршрути де? Нові вагони де?

Ш
Шоні

Сі бандюки,што їх прив’юх майдан, уже од безнаказанності вже @банулися!А наруд у сюй державі самий пустий,який є на Земли!

Читайте також