Залізничники готують колію до запуску потягу Мукачево—Будапешт

10
21

Ремонт по заміні непридатних шпал та скріплень розпочався на станції Мукачево вчора, 2 липня.

Як повідомляється, такі роботи проводять аби підготувати колію Мукачево-Чоп до запуску міжнародного потягу Мукачево—Будапешт—Мукачево. 

Раніше Мukachevo.net повідомляло, посилаючись на в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова, який зазначав, що відповідний потяг буде запущено до кінця літа.

 — До кінця літа, за два місяці, євроколією маємо запустити обіцяний поїзд “Мукачево – Будапешт”, - написав Євген Кравцов.

Планується, що новим поїздом до Будапешту можна буде дістатись за 6 годин. 400/кілометровий маршрут пролягатиме через угорські міста Дебрецен та Ньїредьгаза.

 

Коментарі

1
10:06

ти помилився із сайтом...

А
Ак-47

Слыш ....трансгендет недороблений ти що з тiнi вийшов?Кить ти ся узвав та то твоя проблема .Вижу пидари один одного захищавуть ммда дожили .Мукачево вже не то....

0
01:07

ти ни мусиш трубіти про свою проблему усім

А
Ак-47

Писляки позакривайте про Росiю бо люди там живуть I нигде не утiкавуть як то тут ви пишете ниже.Упустили вам поiзд та радуйтеся хоть щось для вас зробили бо лиш гей паради для вас годни зробити

П
Пішто

700 грн на закордонній білет це шикарно, а ви зі своїми бусіками ідіть нафіг. Якщо зроблять швидкісним буде шикарно. Обов'язково скористаюсь цим потягом.

1
17:54

аргументи є завжди,доказ тому ваш висер

ДН
до нижнього

коли закінчуються аргументи,в хід ідуть помиї в бік Росії А В РАІСІ ЄЩЄ ХУЖЕ ЧІМ У НАС ХПХПАПХ ТАК ІМ МАЦКАЛЯМ В УКРОІНА ДУЖЕ ХАРАШО А В РОІСІ ПЛОХО ХТХТХИХИИХИ

1
16:03

кожен третій молодий громадянин росії хоче залишати свою країну(рф),різниця така ,українці повертаються у свою державу,росіяни ніколи,так було і до ПЕРШОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

НБ
Не благодарні

Чого тут виють не благодарні. Поїзд для людей роблять. Хто не хоче най не їде і не треба тут вити. якщо Вам ліпше на мікроавтобусах то їдьте собі. На поїзді комфортніше безперечно. не путайте тепле з круглим.

ДБ
До Батька

Ти велико рянний,яку державу лишиш дітям?Рянні мити туалети в Італії....Цурава електричка правду пише. Бо ви,як циганота,тайстру на пличі і побиратися по європі.В Будапешт єдиниці підуть дивитися на достопримічательності!Кіби майдан нам дав такоє життя,як лохам обіцяв,то другоє діло!

ДЄ
До Ємеля лошара

Ти колись їздив поїздами заграницю? 30 мин даєся на оформлення 1 поїзда! 30 на Україні+ 30 на Мадярщині!

Б
Букі

Я недавно їхав в аеропорт Будапешта. Водітель бере 25 € туда. То виходить 755 гр. Так шо не розказуйте! Ніхто невозить у будапешт за 450 гр!

Е
Емеля

Мукачево-Будапешт 100% поржняк ! Лохи думают , что не будут стоять на границе.Чухать будут по полной и стоять как минимум 1,5 часа.

М
Мукачівець

Багато людей працює в Угорщині на заводах. Зараз якщо їхати то треба робити пересадки в Чопі. Плюс білетів нема. І не пишіть дурниці. То буде легше добратися . А коменти пишуть ті хто дальше мукачева не був і йому нич не треба. На поїзді успатися мож. а в мікроавтобусі даже в туалет не сходиш

N
Nata

Цікаво, а на який вокзал в Будапешті буде прибувати?

Т
Турист

Вже б скоріш.. А то достатися не можливо. А з автобусами їдіть у баню . Вони не регулярні і парся на кріслі як свинча. На поїзді комфортніше і зимою на митниці не треба виходити.. Придурки ті хто пише коменти.. В київ тоже на мікроавтобусах їздите??

0
09:47

ни порть кацапам празник,їм строго наказано віровати у казку

Б
Батько

лінюхам і не буде шо їсти

ЦЕ
цурава електричка

людям їсти немають шо, а ви потяг до Будапешту....

О
Олександр

Ну і стій на кордоні в чергах, за свої 450 грн

Ч
читач

700грн.? Придурки, до Будапешта мікроавтобуси возять за 450грн.

Читайте також