Залужний нагородив мукачівця Миколу Кузнецова "Золотим Хрестом" (ФОТО)

60
8

22 річний мукачівець добровільно пішов захищати країну 2 березня минулого року.

Як пише Мукачівська міська рада, для цього він повернувся із заробітків з Чехії. З того часу військовий служить у складі 128-мої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади в самохідному артилерійському дивізіоні.

Брав участь разом з побратимами у наступі на Херсон, тримав оборону Соледара. У жовтні під час виконання завдання отримав бойове поранення, після лікування знову повернувся на бойові позиції.

Нещодавно Микола Кузнецов нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного «Золотий хрест».


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
Наталка

Вічна пам'ять тобі дорогий наш.

ДН
До нижнього

А ко тя "там" буде кормити і платити понад 130 тисяч грн в місяць , патріоте ? Ци пішовись задарь , за "родіну" ? Кіть ни бізнес-кола , то не просрешся , бо нічим буде , не постріляш , бо не куплять тти патрони . Найшовся самий розумний .

ДД
До думки

Туй лігавуть пацани би ти жив .. а ти лиш проплачений за політику думаш. Пой сюда до нас і розказуй фрасе

Б
Бачі

Потрібні ці нагороди і вони важливі- сумнівів тут бути не може. Це війна за нашу незалежність і всі її будуть пам’ятати, особливо родичі цього чоловіка, друзі, знайомі.

*
*****

Вітаємо нашого Захисника з заслуженою нагородою!

В
Віктор

Ужгород вітає з бойовою нагородою Миколу !!!

Д
Думка

А багато хто пам'ятає чи знає які нагороди давали воєнначальники в Першу і Другу світові війни їхнім дідам , прадідам ? Про "знайомих знайомих" взагалі не згадую ! Отож бо і воно. Нікому ці меТалічні відзнаки , через декілька років, потрібні не будуть. Наприклад : медальки з Афганістану, де СРСР і УРСР, в тому числі, були відвертими ОКУПАНТАМИ . До речі , а коли міська влада знесе той символ афганців- ОКУПАНТІВ , що вср@вся на площі поміж двома непримиренними релігійними громадами ??? Не на часі ??? Час якраз саме той . Чи потрібні ще ті запроданці для виборів ?

В
Вова

Красавчик. Тримайтеся, пацани. Разом виб'ємо нечисть з нашої землі

Читайте також