Залишок у бюджеті Чопа віддали дошкільнятам та музикантам

9
0

16 серпня за головування міського голови Галини Цар відбулось І засідання 7 сесії міської ради 6 скликання. Ухваливши регламент роботи, міські обранці приступили до обговорення порядку денного в ході якого розглянули 7 планових та 4 додаткових питання.

 

Першим на розгляд депутатів було винесено питання «Про виконання бюджету міста Чоп за перше півріччя 2011 року». З цього питання доповідала заступник начальника фінансового управління Сечко А.В. Вона зазначила, що за звітний період поточного року до бюджету міста надійшло доходів на загальну суму 14350,9 тис.грн., з яких субвенцій та дотацій 3722,6 тис.грн. Виконання плану складає 102,2 відсотка.
 
Надходження забезпечено по всіх джерелах доходів, крім податку на прибуток підприємств комунальної власності та туристичного збору.
 
Видаткова частина загального фонду бюджету міста за січень – червень 2011 року становить 14467,0 тис. грн.
 
Кошти спрямовані на захищені статті видатків. На оплату праці працівникам бюджетної сфери використано коштів в сумі 5637,6 тис.грн., на організацію харчування дітей в освітніх закладах спрямовано 265,9 тис.грн., на оплату комунальних послуг 794,6 тис.грн. За рахунок загального фонду оздоровленно 440 дітей на загальну суму 55,5 тис.грн.
 
На забезпечення заходів щодо соціального захисту малозабезпечених верств населення міста, по програмі «Турбота» за звітний період спрямовано 66,4 тис.грн.  
 
Враховуючі подання головних розпорядників бюджетних коштів на розгляд сесії міської ради було винесено додаткове питання, щодо внесення змін до рішення «Про міський бюджет на 2011 рік». 
 
За рахунок вільного залишку бюджетних коштів, що склався на початок бюджетного року, на оплату споживчих енергоносіїв були збільшені бюджетні призначення по дошкільному закладу освіти та музичної школи. Також, для забезпечення оплати пільг та субсидій у серпні місяці поточного року, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 11.01.2005р. № 20 були внесені зміни до затверджених асигнувань по головному розпоряднику Управлінню праці та соціального захисту населення. Також були проведені інші зміни.
 
В ході засідання сесії прийнято декілька програм. „Про профілактику злочинності в місті Чоп на 2011-2015” та „Програму оптимізації теплопостачання”. 
 
Відповідно до Закону України „Про доступ до публічної інформації” депутати затвердили перелік відомостей, що являють собою службову інформацію та яким надається гриф „для службового користування”.
 
Розглянуто також ряд земельних питань. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також