Заманював дітей у кущі цукерками і гвалтував: у Собранцях вже 11 випадків сифілісу серед неповнолітніх

26
3

Регіональне управління охорони здоров'я у Міхаловце наразі зафіксувало 11 випадків сифілісу в словацькому місті Собранце. Про це заявила обласний гігієніст Янка Сташкова, яка підкреслила, що в десяти випадках йшлося про неповнолітніх віком від семи до 15 років.

У січні медики Собранців відзначили високу захворюваність неповнолітніх на венеричну хворобу – сифіліс. Вони повідомили поліцію, яка вийшла на слід зловмисника, який заразив дітей, 31-річного Ладислава Н.

Прокуратура міста Міхаловце внесла клопотання про взяття підозрюваного під варту. Наразі розповсюджувач венеричного захворювання вже за ґратами, але кількість інфікованих дітей продовжує зростати.

Поліція не виключає, що кількість заражених неповнолітніх може бути більшою, оскільки розслідування триває.

Згідно з обвинуваченням, у серпні минулого року біля струмка, який протікає за сімейними будинками, підозрюваний щонайменше двічі здійснював анальний секс із трьома дітьми віком від семи до 11 років. Таким чином він заразив їх венеричним захворюванням, діти пізніше були госпіталізовані. Ще один випадок стався восени, також біля струмка за будинками на вулиці Горького, Ладислав спробував затягнути 11-річного хлопчика в кущі. Проте він зумів вирвався, сховатися і потім побігти додому.

Ладіслав не зізнався у вчиненні інкримінованих дій. Він лише підтвердив, що дітей, які фігурують як потерпілі у провадженні, знає з дитинства. Батьків інфікованих дітей опитали поліцейські. Діти їм описали статеві зносини з обвинуваченим, який заманював їх у кущі, аби пригостити цукерками.

У разі доведення провини Ладіславу Н. загрожує від семи до 15 років позбавлення волі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Р
Расіста

Цигани є цигани . У них своя культура , виховання , традиції. Тобто - красти , обманювати , існувати за рахунок держави (податків громадян) , брехати ЗАВЖДИ.

З
Закон

На ПЖ п....са!!!!

Я
Я

5-15 років? Мало. Довічне таким ублюдкам і кожен день катувати в тюрмі!

Читайте також