Заміна винороба на Червеному вині 2016: замість Герич гостити буде Шаленик

11
2

Про це повідомив Mukachevo.net член оргкомітету фестивалю Максим Адаменко.

Майже відразу після дегустаційного відбору стало відомо, що Михайло Герич (Бобовище) відмовився від участі. Тому право на участь передається першому з 13-ти виноробів, що набрали меншу кількість балів за решту 40, яких відібрали, а це Шаленик Марія Андріївна, також з с.Бобовище.

Організатори також пояснили, що вже на фестивалі в рамках конкурсу на краще вино взірці на конкурсну дегустацію будуть відбиратись з тари (бочки), з якої відбувається продаж вина. І оцінки відбіркової дегустації вже на фестивалі будуть порівнюватись з оцінками конкурсної дегустації, і у разі суттєвих розбіжностей результатів (в гіршу сторону) таких учасників на 1 рік буде позбавлено права участі.

Читайте також: Червене вино 2016: Дегустаційна комісія визначила 40 переможців, які представлять своє вино на фестивалі

Mukachevo.net

Коментарі

Ж
Жора

Лицензия это не гарантия настоящего вина!(можно получить лицензию на нормальном вине, а торговать виноматериалом) что бы лицензию купить надо продать виноматериал и на нем заработать на лицензию а на настоящем вине особо не заработаешь...

ПІ
Податковий іншпектор

Якщо пані Марію Шаленик визначили що вона буде гостити такою продукцією як вино, то й я обов"язково прийду подивитись чи є у неї ЛІЦЕНЗІЯ на виробництво вина. Це стосується й інших виноробів, що збираються торгувати на фестивалі. Якщо хтось з них не має вищезгаданої ліцензії то й торгувати вином вони права не мають. Вони можуть БЕЗКОШТОВНО угостити гостей фестивалю своїми ВИНОМАТЕРІАЛАМИ, якщо Держстандарт дасть на це згоду. Безліцензійне вино це є контрабанда.

Читайте також