Замість Мухіна першим заступником Петруні буде Бакай (ОНОВЛЕНО)

24
0

Інформація про відповідне призначення розміщена на офіційному сайті Генеральної прокуратури Закарпаття.

Інформації про нового першого заступника прокурора Закарпатської області вкрай мало. Рік тому в листопаді його було призначено прокурором Богуславського району Київської області.

Офіційну інформацію прес-служба Закарпатської прокуратури розповсюдила вже під вечір. "Наказом Генерального прокурора України від 10 грудня 2012 року першим заступником прокурора Закарпатської області призначено Бакай Андрія Васильовича, який переведений у прокуратуру Закарпаття з посади заступника начальника управління нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ  Головного управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України", - йдеться у повідомленні.    

Також прес-служба відомства надала додаткові факти з біографії посадовця. Народився Андрій Васильович 20 липня 1977 року у м. Львів. У 2000 році закінчив Львівський національний університет ім. І. Франка. Трудова діяльність розпочалась з жовтня 1994, коли він працював лаборантом науково – дослідної частини Львівського державного університету ім.. І. Франка. В органах прокуратури працює з липня 2000 року. Працював на різних посадах у прокуратурах Львівщини та Київщини.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно Віталій Мухін звільнився за власним бажанням з посади першого заступника прокурора Закарпатської області. Втім за неофіційною інформацією, причини звільнення зовсім інші.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також