Замість «Зеленої карти» 500 грн.: Закарпатські прикордонники відмовилися взяти хабар (ФОТО)

7
2

31-річний чоловік вклав у паспорт? 500 гривень? замість полісу міжнародного страхування.

Вчора, на пункті пропуску «Дякове», під час проходження паспортного контролю українець, повертаючись з Румунії, запропонував прикордоннику неправомірну грошову нагороду, оскільки не мав «Зеленої карти».

31-річний чоловік вклав у паспорт 500 гривень хабара замість полісу міжнародного страхування. Військовослужбовець відмовився від неправомірної вигоди та задокументував факт дачі хабара.

Про виявлення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», прикордонники повідомили співробітників поліції.

Коментарі

PR
pro Rozum

Soulhlasim s Vami. Pisou hlouposti. Debilizmus.

Р
розум

Дурня.Відколи прикордонники дивляться страховку і тим більше на виізді з Європи.Зелена карта потрібна на випадок аваріі в Європі і іі дивляться мадяри, румуни і словаки чи поляки.В Украіні вона не чинна.Явне перевищення повноважень прикопдонником тобто вимагання показати документи які не має вимагати.А вимагав страховку щоби отримати гроші.А тут ніби відмовився.Не робіть з людей ідііотів .І такі всі браві прям .Самі дурні не розуміють чим хваляться

Читайте також