Замовлення їжі з доставкою: як зробити правильний вибір

22
0

Читай нашу свіжу публікацію - замовляй їжу з доставкою правильно та без зайвих зусиль.

Така послуга, як доставка їжі на https://tomaxa.ua/ , сьогодні має великий попит. І не випадково – їжа готується кухарями-професіоналами, доставляється за короткий термін – це чудова можливість заощадити час, коли йти в ресторан просто немає можливості.

Щоб їжа була смачною, свіжою, приготовленою з якісних продуктів, потрібно ретельно підійти до вибору компанії, яка надає подібні послуги.

Якщо ви любитель японської кухні, або тільки хочете скуштувати оригінальне меню, зверніть увагу на мережу ресторанів доставки Томаха. Це мережа сімейних ресторанів, які мають свою історію. У пріоритеті для власників і персоналу – не кількість закладів та сума, що заробляється, а продукт високої якості та гарний настрій клієнтів. Професіоналом має бути кожен співробітник. Не лише кухарі, а й кур'єри, водії, адміністратори. Саме від злагодженої роботи колективу залежить успіх роботи мережі ресторанів загалом, а в клієнтів формується враження якості послуг.

Як правильно вибирати страви

Вибираючи позиції меню, спирайтеся не лише на переваги. Важливо також зважати на привід – це може бути як звичайний ланч, так і сімейне свято, дружня вечірка. Зазвичай, доставка їжі потрібна для великого колективу – на сімейний обід або вечерю, на корпоратив, для романтичної вечері. Замовлення з доставкою позбавляє клієнта від кількох проблем:

  • ви не витрачаєте час на похід до магазину за продуктами;
  • ви не готуєте вдома;
  • страви красиво сервіровані, а отже святковий стіл виглядатиме чудово без особливих зусиль;
  • завдяки термосумкам їжа доставляється свіжою, гарячі страви зберігають необхідну температуру.

Меню Томаха постійно змінюється, кухарі працюють над створенням нових страв, вигадують смачні новинки, люблять експериментувати та дивувати клієнтів. Спочатку йде робота над смаком, співвідношенням інгредієнтів, а згодом кухар працює над естетичним оформленням нової страви.

У меню на сайті ви знайдете великий вибір страв, усіма любимих ролів та суші. Є меню для вегетаріанців, цікаві та оригінальні десерти та солодощі. Якісні фото та описи дають вичерпні характеристики про страви.

Є покупці, які віддають перевагу традиційному меню, наприклад, набори Філадельфія та Каліфорнія, і ті, кому подобається пробувати новинки, скажімо, незвичайні десерти, новий вид ролів. Обидва варіанти є потрібними, і дають можливість урізноманітнити меню.

Час доставки

На доставку замовлення йде в середньому година, але можливі винятки. Час доставки може збільшитись, якщо замовлення зроблено вранці або ввечері, коли на дорогах можливі пробки. Якщо кур'єр затримуватиметься, оператори обов'язково попередять, на скільки приблизно збільшиться час очікування.

У вас завжди є можливість самостійно забрати замовлення із найближчої точки, заощадивши гроші на доставці. Самовивіз – зручна послуга, якою може скористатися кожен клієнт. Бронюйте з доставкою страви японської кухні в Томаха, ви однозначно оціните їхню свіжість, неповторний смак і зручність сервісу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також