Замучило сумління: мукачівець спершу пограбував церкву, а тоді потайки повернув награбоване назад

7
3

Правоохоронці сектору кримінальної поліції все-таки затримали чоловіка

Правоохоронці розповіли, що 31-річний раніше судимий житель Мукачева, повертався ввечері додому і зайшов на територію храму.

Там чоловік  побачив, що двері не зачинені, зайшов  та вкрав престольну книгу Євангеліє, підсвічники, одяг священослужителя та вино.

Через два дні мукачівець потайки приніс церковне майно назад до храму. Правоохоронці на момент повернення краденого уже вивчили записи камер спостереження у тому районі, опитали всіх можливих свідків та встановили особу підозрюваного. 

Звісно, поліція затримала крадія.

— За даним фактом поліція відкрила  кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років, — пишуть правоохоронці.

Коментарі

P
Podgoryano

Він покаявся у вчиненому,значить треба йому дати 2гий шанс! Бо це його перша перемога над собою,він зробив перший крок і думаю помали стане на путь нормальний. Ми тобі прощаємо бо ти осознав і пожалів за зроблене. Надіємось що суд змилуєся і ти зможеш по мінімуму отвітити за скоєноє.

3
36

Після тюрьми точно кришка, но кідь сидів уже та най іде на 6 років

Р
рор

він повернув за що судити що отямився тюрьма його так не виправить як Церква і БОГ відпустити і забути

Читайте також