Жан Рено завершить кар'єру у кіно після зйомок "Останнього кроку" на озері Синевир

19
9

Українсько-французька стрічка, де зіграє свою останню роль перед закінченням кар'єри Жан Рено, буде зніматися саме на Закарпатті.

Зірка французького кінематографу Жан Рено зіграє у фільмі головну роль. Для нього стрічка стане заключною в акторській кар'єрі, повідомили на сайті Держкіно України.

Генрі, найманий вбивця якого розшукують, переховується на березі маленького віддаленого озера в Канаді. До його шале потрапляє дівчина після тяжкого нещасного випадку на мотосанях. Перебуває при смерті. Людина, що все життя вбивала, вперше рятує життя.

- Останній крок – на межі психологічного трилера та фільму-ініціації. Кілька днів сплетені за допомогою ненависті та зачарованості, - розповідає режисер Фредерік Петіжан. 

Оператор-постановник - триразовий лауреат премії "Сезар", французький кінооператор Т'єррі Арбогаст. Зйомки відбуватимуться у Києві, Нью-Йорку та в Канаді. Вихід стрічки у прокат запланований на 2019-й рік.

Ролі також виконають канадська акторка Сара Лінд, англійський актор Том Хоппер, американець Гарі Дурдан, а також українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко.

Контракт державної фінансової підтримки для фільму у сумі  21 млн 630 тис. грн підписали 26-го січня. Загальна вартість виробництва – 73 млн 877 тис. 206 грн.


Дивіться також, як ведмеді у парку «Синевир» зустріли Новий рік

Коментарі

В
Вася

Мабуть фільм буде скучний... "переховується на березі маленького віддаленого озера в Канаді" - нема грошей щоб засняти у Канаді, вибрали Синевир)) Я ще зрозумів би якщо писало би так: "переховується на березі маленького віддаленого озера Синевир"

А
асфальтус

Хто мені пояснить, хто це Саша Грей (якій "пу" надав громадянство) і за що сплачує скурпульозно...

Є
Євген

Неправда Ваша, Пане Zoltan! Податки нараші навіть Саша Грей (якій "пу" надав громадянство) сплачує скурпульозно...

Z
Zoltan

Депардие взял российское гражданство чтобы налоги не платить. Ему политика до одного места.

Р
Русин

Жан Рено великий актор! Респект!

ОБ
Олег, Берегово

Бетонусу: "Шале — невеликий сільський будинок в Альпах у швейцарському стилі. Невелика дача."

Є
Євген

Сподіваюся, що кар'єра Пана Жана Рено не завершиться таким ганебним фіаско нараші як приміром його колеги Жерара Депардь'є.

ЖР
Жан Рено до бетонус

Для фільму збудують невеликий деревяний будинок на березі Синевіру для зйомок. Там природа як упівнічній канаді, то і буде шале (домик).

B
betonus

Хто мені пояснить, що це означає- До його шале...?

Читайте також