Запорізький Мотор приїхав на збори до Закарпаття

6
0

Вже на початку вересня команді належить боротися за вихід у груповий етап Ліги чемпіонів, інформує прес-служба гандбольного клубу.

До Ужгорода гандболісти добиралися автобусом, а це близько 1600 км та доба в дорозі. Один день гравцям дали на акліматизацію, а далі команда розпочала заняття за чітких графіком.

- День відпочинку передує наступні три дні безперервного тренінгу, навантаження, в яких, відповідно, східчасто наростає, - говорить наставник «Мотора» Сергій Бебешко. - Вважаю оптимальним подібний графік роботи в період передсезонної підготовки. Це апробовано вже не в перший раз і зміни кондицій гравців у бік поліпшення показників і силової, і функціональної витривалості при такій схемі тренувального процесу були незмінно відзначені. Перед виїздом в Ужгород ми провели індивідуальне тестування гравців, в якому визначили не тільки рівень готовності кожного до майбутньої сезонної роботи, і це дозволило нам спланувати навантаження необхідні для росту показників як витривалості, так і сили гравців. Шкодую, що поки, до нас не приєднався Анхель Перес. Подібний передсезонний збір необхідний кожному спортсмену і для надолуження згаяного йому доведеться попрацювати вдвічі старанніше вже пізніше.

На час навчально-тренувального збору гандбольний майданчик в користування «Мотора» надав жіночий гандбольний клуб з Ужгорода «Карпати». 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також