Запровадження безвізового режиму з ЄС – у заявах президента Порошенка (ВІДЕО)

2
15

Спершу журналіст Сергій Руденко у вигляді поста у Facebook, а тоді його колеги з видання Новое Время склали хронологію заяв президента України з анонсами конкретних дат запровадження безвізового режиму з ЄС.

Спершу за словами Петра Порошенка це мало статися з 1 січня 2015 року. Наразі нова дата – це кінець жовтня. Вся хронологія обіцянок Петра Порошенка у відео.

Дивимося. Це тільки пряма мова президента.

Остання дата, яку назвав Петро Порошенко під час останнього інтерв'ю центральним телеканалам, – це 24 листопада. Вона не увійшла у список журналістів.

Коментарі

ProRocK до лоци

Як ти хочеш увідіти як живуть люди кіть ти не можеш заробити 50$ на галіму візу?

S
Shoni

При Януковиче безвиз уже бы был!!!!

Л
лоци

до золтана самое главное пересични увидять як люди живуть и куди идуть их налоги дороги нормальни увидять и т д

О
ОН

КАК ЭТОТ ЧЕЛОВЕК НЕ СТЫДИТСЯ СТОЛЬКО ВРАТЬ!НИ ОДНО ОБЕЩАНИЕ НЕ СДЕРЖАЛ,А ГОВОРИТ,ЧТО ПКТИН НЕ УМЕЕТ ДЕРЖАТЬ ОБЕЩАНИЙ!ТЫ НЕ ДОСТОЕНБЫТЬ ПРЕЗИДЕНТОМ!!!

К
КОКО

ДЕРИЖОР И БРЕХАЧ !

П
ПРАВДА

СЛУХАЙТЕ ВИ ТУ-ПО-РИ-ЛИ -КИ,ЧОМУ УДАЛЯЕТЕ ПРАВДИВI КОМЕНТАРI?НА КОГО РОБЕТЕ???

Z
Zoltan

Объясните пожалуйста, что даст безвизовый режим среднему гражданину Украины? Повысят пенсию? Дороги становлятся лучшими? Инвесторы придут? Исчезнет корруппция? На верхах меньше краст будут? ?????????????????????????????????????????????????

5
5005

Май дешево - пообiцяти, не треба грошi платити, а люди най хавают обiцянки останнього брехла, хай знают - вальцману для людей нiчого не шкода

Л
Ласло

Йовшко з Блоку Порошенка:))) Най не обіяє, кіть зробити не валовшний!! Войну обіцяв прикратити, об*акався, а там люди гинуть. Нахер нам безвізовий режим, зробіть в Україні умови і всі будуть до нас на зароботки валити. ДОСТА БАБОСИ КРАСТИ!!!

Й
ЙОУШКО

А ХІБА БЕЗВІЗОВИЙ ЗАЛЕЖИТЬ ТІЛЬКИ ВІД ПОРОШЕНКО?ПЕСТАНЬТЕ ДУРНИЦІ ПИСАТИ!

Я
як

маше шо ющенко

Ю
Юрий

Брехло!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Г
гість

як ти задовбав брехун

В
вiталька

У Іршаві по центру циганка ходить, гадає бажаючим. До чого я веду- вона більше правди говорить чим цей бухарь парашенко.( тьфу, пряпав би, гаман кончений, його файта до 7 коліна і його цімбори-бандюки).

В
вася

Цей порох ще більший брехач як Яник був. Той до Путіна утік. Куди цей?

Читайте також