Зарядка для дорослого та дитячого розуму – конструктори Лего

17
0

Конструктор LEGO – один з найпопулярніших наборів для моделювання та складання. Данський виробник пропонує серії для будь-якого віку та статі.

Тому збирати конструкції зможуть як малюки віком від 1,5 року, так і дорослі.

Критерії вибору конструктора

Перш ніж купити Лего в інтернеті, слід вивчити весь асортимент і його особливості. Так, серія DUPLO призначена для малюків від 1,5 до 3 років, які можуть потягнути елементи до рота. Детальники характеризуються:

  • великими розмірами;
  • яскравою кольоровою гамою;
  • зручним складанням.

Серія складається з великої кількості наборів, через які діти зможуть вивчати тварин, автомобілі, емоції та багато іншого.

У серіях Лего є набори для дітей віком від 3 до 5 років. Тут головними героями є персонажі з мультфільмів, супергерої та діснеївські принцеси. Тематика конструктора береться з оточення малюків, але є й серії, розраховані на освітні цілі. Наприклад, великою любов'ю в дітей віком користується конструктор «Потяг на паровій тязі». Його головними перевагами є:

  • зміна траєкторії руху;
  • імітація звуків справжнього поїзда;
  • рух рейками.

Дівчатка за допомогою Лего вчаться організовувати свято, влаштовувати чаювання, пекти піцу. Хлопчикам варто придбати набори із серій DUPLO або JUNIOR:

  • "Відділок поліції";
  • "Тачки";
  • «Вантажівка та екскаватор».

Конструктор також випускається у вигляді чарівних серій - "Супергерої", "Диснеївські принцеси". Вони більше підходять для дітей віком від 6 років. Дівчата можуть годинами грати з наборами із серії Friends. Тут знайдеться і перукарня, і курорт, міська лікарня, і село. Тобто, все те, що допоможе розігрувати сценки з реального життя.

Особливості конструктора

Починаючи з серії для малюків і закінчуючи дорослими наборами, Лего відрізняється ергономічністю та високою якістю. Якщо елементи створені для маленьких дітей, вони не мають гострих кутів і виконані з екологічно безпечних матеріалів.

Деталі Лего із різних серій сумісні – це найголовніша особливість конструктора. Його люблять за функціональність. Зручність складання блоків та захоплюючість також роблять конструктор популярним серед дітей будь-якого віку. Та й дорослі часто приєднуються до них, щоб зібрати замок чи автомобіль. Лего призначене як для розваги, а й розвитку творчих здібностей, винахідливості. Маленькі діти розвивають моторику та швидше запам'ятовують кольори, форми.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також