Зарічанин мало не вбив велосипедистку на Іршавщині

12
7

В Іршавський райвідділ міліції надійшло повідомлення про автопригоду в с.Сільце. Під колеса автомобіля марки БМВ там потрапила 15-річна дівчина-велосипедистка.

Потерпілу доправили до Іршавської районної  лікарні з незначними тілесними ушкодженнями.

Як з′ясували правоохоронці, дівчина намагалась на велосипеді об′їхати припарковані мікроавтобуси. Однак потрапила під колеса іномарки БМВ під керуванням 20-річного жителя с.Заріччя.

За даним фактом проводиться перевірка. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик  Іршавського райвідділу міліції.

Державтоінспектори нагадують юним велосипедистам, що  кататися на велосипеді слід на спеціально відведених майданчиках, стадіонах, парках та на велосипедних доріжках.

Шановні батьки! Перед початком навчального року нагадайте своїм дітям правила безпечної поведінки на вулицях, у транспорті.

Інформація Іршавського РВ УМВС

Коментарі

НВ
на велосипедних доріжках ?

Державтоінспектори нагадують юним велосипедистам, що кататися на велосипеді слід на спеціально відведених майданчиках, стадіонах, парках та на велосипедних доріжках. на велосипедних доріжках ? А де вони є ці доріжки ?

В
В

"Державтоінспектори нагадують" Для цих хто таке нагадує потрібно гнати з органів! Дауни в прямому сенці! Те що правила обовязають з 14 років їздити по дорозі це тіпа нічого:) Звісно в правилах написано на велодоріжках але якщо її нема то по дорозі, 1 метр від краю проїжджої частини. На цілому Закарпатті знаю лише одну велодоріжку, находиться в Ужгороді на набережній... але проїхатися на неї неможливо, ями, мусор да і нафіг вона там потрібна, зате у свій час великі бабки відмили!

В
Василь

В 20 років і на БМВ, який може бути у такого досвід в керуванні автотранпортним засобом? Мабуть синок якогось місцевого мажора не справився з керуванням.

Н
Н

Потрібно нашій владі більше торбуватись і зробити кращі умови для велосипедистів!!!

1
123

20 річний на БМВ ? Питання які ще можуть бути господа ? Може потрібно таким смолякам щось нагадать та їхнім батькам ???????

1
123

20 річний на БМВ ? Питання які ще можуть бути господа ? Може потрібно таким смолякам щось нагадать та їхнім батькам ???????

БТ
БМВ, тоже нагадуємз

123456

Читайте також