Заробітчани ловили рибу на озері просто в центрі Праги, їх спіймала поліція (ВІДЕО)

2264 5

Співробітники муніципальної поліції Праги за один день відвадили від ставка в районі Стодулки дві пари іноземців, які займалися незаконним ловом риби. В обох випадках чоловіки спочатку навідріз заперечували свою причетність до браконьєрства, але від покарання їх це не врятувало.

Першу пару поліцейські помітили рано-вранці – близько 04:30. Побачивши патрульних, чоловіки кинули снасті у воду і вдали, що нічого не відбувається. Потім заявили, що не знали про заборону риболовлі у межах міста.

На це правоохоронець відповів, що навколо ставка розставлені заборонні знаки, зокрема мовою, якою іноземець володіє. Патрульні склали протокол про правопорушення, далі іноземців очікує чималий штраф.

Про другу пару браконьєрів, які рибалили на надувному човні, в поліцію близько 21:00 повідомили очевидці. Коли патруль прибув на місце, рибалки кинули котушку з ліскою у воду.

На березі заявили, що не рибалили і нічого не порушували. Тільки коли патрульні повідомили, що весь їхній «круїз» записаний на камеру вуличного відеоспостереження, і їм загрожує виклик в поліцію у справах іноземців, у всьому зізналися.

Хоча один з них почав сперечатися з правоохоронцями, нібито вони не конфіскували, а вкрали його котушку, але отримав офіційно оформлене підтвердження про вилучення.

У ході подальшої перевірки з'ясувалося, що один із порушників значиться у базі даних як «zájmová osoba». Так називають особу, щодо якої ведеться розслідування у кримінальній справі. Тому патрульні викликали на місце співробітників національної поліції.


Коментарі

3
3313

Pozor...Osoba chranéna...🤣🤣🤣

3
3313

Як завжди...Ідуть рибу ловити...А як зловлять іх та плачуть..і то не в перший ра с🙂🙂

I
Ivan

Лохи. Могли би за 700 крон купити на рік риболовну ліцензію.

Читайте також