Заробляли півмільйона щомісяця: на Закарпатті судитимуть банду нарторговців (ФОТО)

145
0

Чотирьох жителів села Станово Мукачівського району судитимуть за підозрою у незаконному збуті метамфетаміну, мефедрону та PVP.

В поліції Закарпаття зазначають, що чоловіки віком від 22 до 34 років займалися збутом канабісу, метамфетаміну, мефедрону та PVP на території Мукачівського району.

Організатором наркоторгівлі є 34-річний раніше судимий за аналогічний злочин житель села Станово Мукачівського району. До бізнесу він залучив ще трьох жителів району — 31-річного та двох 22-річних чоловіків. Між усіма учасниками схеми організатор чітко розподілив обов’язки.


За місяць угруповання збувало близько п’яти кілограмів наркотовару. За цінами чорного ринку щомісяця така діяльність приносила фігурантам близько півмільйона гривень доходу. У середньому один згорток вартував 1000-2000 грн. Частину зароблених грошей організатор виплачував виконавцям. Навіть встановив для них фіксовану подобову оплату, яка сягала 500 грн в день.


Чоловіків правоохоронці затримали в жовтні 2023 року, під час продажу великої партії "товару" за 30 тисяч гривень. Тоді суд взяв їх під варту з можливістю внести заставу.

Слідчі інкримінують закарпатцям скоєння злочину за ч. 3 ст. 307 КК України. Справу прокуратура скерувала до суду. За скоєне чоловікам загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також