Зарплата українських лікарів є найменшою з усіх країн колишнього СРСР (ІНФОГРАФІКА)

1
43

В середньостатистичного українського медпрацівника щомісячний заробіток складає 118$.

За даними офіційної статистики, найменшу заробітну плату з усіх країн колишнього Радянського союзу отримують лікарі з України - 118$. Слідом за ними йдуть медики Таджикистану (125$) та Азербайджану (131$).

Найвищі зарплати у сфері охорони здоров’я мають медики Естонії - 1239$, Латвії - 1038$, Литви - 832$.

У Росії та Грузії зарплата складає більше 400$, у Білорусі - 288$.

Читайте також: На скільки підвищиться зарплата закарпатських чиновників після реформи держслужби. 

Mukachevo.net 

Коментарі

Р
Руснак

Атсесе ваш уровень, уровень пещерных особин.Іщи язык ували,поплескайся у заголену сідницю. А, щи суперово знаєтеся прозывати. На сьому всі ваші укрталанты іссякавуть. Тьфу на тебе!!!

Т
толя

Сопляку убитри молоко из губ . Дітвак ти насправді .

Р
Руснак

Йолопе горчкоголовый.Ты антихристе, вы щи годни пысок уткрывати? Іго монголотатарськоє так не іздівалося над народом, як незалежники -запроданці за четверть віка.Вы стадо бабуїну з гранатами.

Т
толя

Инниська у вашій Москві повалили лёнина . У самій цинтрі . А вас так пучить на закарпаття . Та што йсе ся получать , московська ватта тоже ни согласна із ілічом .

Т
Тольови

Захлебнися вже свойив жовчов, мерзото безродна. Не надоїдай свойими висерами людьом. Тьфу,мразота..

Р
Руснак

Пряпав бысь, ты марго безродна.Обыся такі пустоты перестали плодити бо иншак огибнуть льоди, як вид.Кібы вас Божа Сила там за перевалом закрыла обы і запаху той не псталося вашого.

Т
толя

Точно ош у твойих газдів сіра речовина всохла . Раз таких ги ти дібілів набрали у штат .

Р
Руснак

Ты голодранцю вонячий.Як мош пудрити то ЧОГО НІЄ.

Т
толя

Ти кому мозги пудриш , чурка кримльовська . Така бідна тай нищасна Україна , што твоя родіна войнов ї хоче узяти . Коли у Київі були уже камінні позолочині церкви , на місті твого Моска вили вовци , бігали мидвиді .

Р
Руснак

Льоди, дайте субі покуй, у сюй державі нигда нибоде порядку і добра.Спокон вік на сюй території не могли создати державу.Читайте історію. Вопрос у дрогому. Што робити нашому народови? Хіба мы так уздыхаєме, потихіньки уд жеброты, хвурут уд голоду і холоду? Зароботки вічно не будуть.Треба даяк ся упирати сьому геноцідови. Айбо як? Чесно повім не знаву?

Р
Руснак

До 13:52.Ты дурный смолош,капіталішты у тя ноги утерли, зробилитя помывалькув, а утиць із матірув не дали ти розуму обысь муг хуть дашто домати. Хлопці Толя то бот проплаченый.

К
коментаторам

Учіть мадярську,клоуни. Вже дуже скоро пригодиться. Майдауни просрали вже Украйину.

ДР
до редакции

а кiть шось пишете,та треба знати шо!Моххамед Али мав ни 75 рокiв,а 74...бо родився 15.1.1942....та навчiться раховати....вмiсто того,оби блокувати правдивi коментарi!

Д1
до 12;52

Як би ти ни бановав нибораку , колгоз ся ни верне . Такому ги ти навряд ци кось дозволить мити і гузіці . Добре ти було при ленінови . Ци робив ци ніт , а украв бізівно . У типирішнів РФ є програма по поверненню свойих на родіну . Пакуй туди . Лиш обись знав , уприділять тя або у сибірь , вать у приморський край . Иди ниборе туди , там ищи союз пахне .

ДР
до редакции

вы редактори шо блокируете правду?у статти ние жодного лайливого слова...посралисьтеся уже од страху...?исе свобода слова така?

ДТ
До толi

Тобi cя любить, шо люди мусять по заробiткам ходити, бо дома немош заробити???? Ти придурку надтятий!Яка до фраса незалежнiсть???? Де она??? Ми ходиме унижавучися по стройках, живучи у вагончиках, та дiтям чужим гузицi мити. Уби нашi хоть шось мали дома.....Уби усi революцiонери свiту повиздихали, уби не хернньов страдали, а йшли робити...Ужесьтеся догаздовали, з свойов незалежнiстю. До влади приходить сволота,i нигда ся нич не змiнить,докiть не буде лiдера по перше розумного, по друге професiонала, i головне, уби свою державу любив...А до тих пiр, най хоть десятий майдан буде, а вам усе кось буде винний...

Т
толя

А йсе што , новий анікдот " маскалі на заробітках " . Та чому ни пашуть на родінє . Да патаму цто кадыровцы зарплату не дадут ...

Т
толя

Кацапи , в Україні буде набагато краще ніж у вас . Ви і близько не маєте поняття , яка величезна сила заробітчани . По перше це неймовірно талановиті , роботящі і терплячі люди . Вони ніколи не поривають звязок зі своєю країною , і родичами . Ви це ніколи не зрозумієте , тому що ви нащадки кочівників . Поїхала родичка із України до своїх родичів у Росію на село . Дивиться , парканів нема , квіт коло хат нема , грядок , городини нема . Стала їм докоряти . Ті як почули що вона із України стали верещати на неї . А саме - так ты оттуда где песни пают , сало жрут - ДА ФАШИСТЫ ВЫ , ПРЕДАТЕЛИ ... Как были лапотниками , так и остались .

ДТ
для толя

Вже маєш зарплату 2000 € і безвізовий режим,як обіцяли тобі на майдані, лошаро? У "отсталої" Росії на зароботках коло 3 млн "європейських" хохлів робить. Шось не чувим,щоб маскалі гастарбайтерами йшли на Украйину робити. Лох ти Толя тай звизданутий русофоб. На рахунок Прибалтики. Маю там родичів коло Риги. Прописані в Латвії, а пашуть у німцях, бо роботи нихера нема. Ледва з тих заробків хватать на життя. Проклинавуть тот Євросоюз.

Д
Дохтор

Вобще то справи кепські з медициною. Вся молодь тікає на роботу в Словакію. Ну а хто по сміліше той в Чехію, в Чехії жорсткіші правила до лікарів, екзамен здай, медикаменти вивчи ітд. Такшо скоро ся не лишить на укрі никого а пенсіонер вже точно буде на пінзії. От тоді і буде біда

М
мункач

Треба молодих спецiалiстiв пускати до роботи, а не пенсiонери там сидять i гатi протирають... 60 рокiв - освободи дорогу молодим, а не як Деркачка , 74 роки, медсестра, тай ще пiшла на курси, щоб ще 3 роки мiсто занiмати... А молодих масово сокращають... i зарплату дасти нормальну медперсоналу...

О
Олег

До Толі...Не те щоб захищати Росію але стосовно прибалтів там Пів Латвиї у Чехії на заробітках а інша де інде.Такщо незнаю як там у Естонців та Літви але у Латвії кепські справи

Т
толя

Нибораку свої пульки уткрий . Де росія в економічному розвитку , а де прибалтика . Треба ліший доказ ги європейські виликі зарплати Латвії , Естонії , Литви . Ім удалося урватися із совицького болота , провисти риформи . Ни єден руський ни промінять прибалтику на свою бувшу родіну . Лиш два роки як ви у Криму , а вже і кримська вата починать нинавидіти СИСТРУ . Што ся касать дохторів , до асвабадитилів у закарпатті взяток ни було .

МЦ
модерація це по європейськи

медицина повинна бути страховою , тоді можна говорити про якість послуг і про добробут працівників медицини , а то в нас ніби все безкоштовно (праця лікарів в тому числі) , а на самому ділі все платно і дуже дорого , тільки з цього дуже дорого отримують кошти дуже обмежений контингент , про санітарів і техпрацівників у медзакладах взагалі мовчу 1300 гривень і ніякого світла в тунелі

С
свідомий

Україна uber alles!

Р
Руснак

Хлопці не тратьте час і нервы на того фальоватого толю.Вно г..но проплаченоє вонить по всім новинкам. Вы ж не бодете вадитися із автоответчиком.Так на нього реагойте, як на пустоє місто!

Т
Толяну

Чомусь твої укровські керманичі збільшили свої статки в чотири-дев'ять разів за останні два роки,а населення обідніло в три рази. Тоже той МОРДОР винуватий?? Відкрий очі, дебіле,тебе обікрали твої ж кумири!!!!! А ти як останній лох тут розпинаєшся за тих,хто тебе ж і опустив?! ДБЛ БЛД......

ДТ
До толя

Тобі не пох що робиться в тому Криму? Подивися що в Україні тепер відбувається.. Злодійські потвори вбралися в вишиванки і вже докрадують залишки країни. А таким як ти впарюють думку, що винні у всьому москалі. СССР залишив у спадок Україні шосту (!) економіку в Європі (google в допомогу) , а тепер що з того всього залишилося?

В(
Врач (від слова "врать")

Я собі скеровую на аналізи больного у "круту" лабораторію. Та лабораторія мені пише що треба і дякує у конверті. Потім скреровую у аптеку, де не "підроблене" лікарство. Маю подяку потім з аптеки також у конверті. Прошу перестати переживати за нас. Ваше горе - наше щастя. Про таке пише компутер.

ДД
до для

Бидло і є бидлом тупим та продажним тат тут лиш вонининь!

Т
толя

У кримському місті Алушті депутата , який хотів захистити своїх виборців - ватників , мєнти-поліцейскі сильно віддубасили . До речі він відомий алуштинський ватник-крикун " ПУТИН ПАМАГИ " . Що стосується українських зарплат і чому вони малі , ні одна бувша радянська республіка не зазнала таких варварськиз знущань , як Україна зі сторорони РАШІ-МОРДОРУ .

Д2
для 23:48

Ну що тут сказати.. "Аргумент" достойний каструльоголового майдауна.

:
:)

Но зато "Україна понад усе".

Д2
до 22;22

Жаба опасноє діло . Но ти ся дуже сокоти шкрігонця , може тя скракати .

Т
толя

Хорошо в Крыму живется , Тишь да благодать . Тодько вот в Алуште плохо, Бют там всех подрят , Полицаи русские , никого ведь не щадят ... Головне що триклята раша позаду прибалтійців . Якщо Україна захоче зарплати як у Естонії , Литві , Латвії , прийдеся повторити дорогу прибалтійців . Вони ж бувші радянські республіки , але як живуть ...

С
Слава

Давай вчителям 300 тис гривень! Нехай 100. Мені здається що 300 тис суддям це прихована взятка з бюджету їм за правильні рішення по майбутній приватизації сучасним керманичам. Люди, чи не так?

М
Мукачівець

може тільки Богдан п.п. і їздить кудись! ... а другі за ним хвостик заносять і сосуть лапу ! ... а чому йому , як є нагода , то нарід кляне ?

Д
Добрый

Инфографика москальска! Ясен пень, что у нас переможная перемога. Ликари в почёте и работают! Но есть и признаки зрады. От таж Мукачивка! Яка пронырливая дивчина. Ну всё знает. И, блин, корова у Богданова не здыхает. И как жить? Чёто ржу! Мукачевка. Ахтунг. Буть обережна. К тебе подкрадывается Жаба! Она тебя скоро задушит. Да и вообще - столько знать и выкладывать - не комильфо! Хорош колхозить.

М
мукачівка

Хіба такому як Богданові П.П. потрібна заробітна плата. Він 2 рази в рік із дружиною відпочиває в Еміратах. І це при такій малій зарплатні. На відппочинок витрачає 20 тис. євро. Ось такі внас лікарію

D
Drakk

Крым вот только ошибочно в красненьки покрасили, желтый он, по определению.

G
Glik

За то у нас судьи самые высокооплачиваемые не только в СНГ а и во всей Восточной Европе.Так что не надо говорить, у нас низкие зарплаты и бедная страна.

D
Drakk

Опаньки, а все хохлосми дружно уверяли что самые обездоленные врачи на свете - врачи Крыма... Снова рагулей нае...али выходит?

Д
да-да

небіда они взятками компенсовують шо виходить ліпша як у естоніі і даже сша.

Читайте також