Заспівати "Путін ху*ло" міністра Дещицю підштовхнула закарпатка (ВІДЕО)

31
30

Як вдалося з'ясувати, дівчина, яка затіяла дискусію з урядовцем під посольством Росії в Україні, виявилася ужгородка Тетяна Дюрдь, яка закінчила філологічний факультет УжНУ.

Коментарі

З
Закарпатец

Я долбоёб и не обращайте на мои коменты внимания.ПУТИН-ХУЙЛО ЭТО ПРАВДА

З
Закарпатец

КЛАССНОЕ ПРАВИТЕЛЬСТВО: - ПРЕЗИДЕНТ-ОЛИГАРХ - ОБЕЩАЕТ МИР И ТУТ ЖЕ БОМБИТ ФОСФОРОМ ЮГО-ВОСТОК - ПРЕМЬЕР МИНИСТР - ОБЕЩАЛ ВОССТАНОВИТЬ ЭКОНОМИКУ И ТУТ ЖЕ РАЗРЫВАЕТ ВСЕ СОГЛАШЕНИЯ С РОССИЕЙ, готовится к передаче ГТС Украины Америке,долг Украины более 170 миллиардов долларов, а получила только 2 млрд., хотя Россия перед этим дала 3 млрд. - министр обороны Коваль - обещал завоевать Юго-Восток, вместо этого обещает создать фильтрационные концлагеря - министр иностранных дел Дещица обещал наладить диалог с Россией - наладил послал на х.. президента великой державы НУ И ТАК ДАЛЕЕ, КОГО НЕ ВОЗЬМЕШЬ ОДНИ МОРАЛЬНЫЕ УРОДЫ НЕ ДУМАЮЩИЕ О НАРОДЕ. КАК НА ИХ ФОНЕ ВЫГОДНО ОТЛИЧАЕТСЯ ПУТИН - СПОКОЕН, ВЕЖЛИВ, НЕ ПОЗВОЛЯЮЩИЙ СЕБЕ ОСКОРБЛЕНИЙ, ОСТРОУМЕН, СВОБОДНО ОПЕРИРУЮЩИЙ ДОКАЗАТЕЛЬСТВАМИ.

М
миха

Члены националистической украинской организации «Правый сектор» расстреляли всех членов экипажа боевой машины пехоты, которая на прошлой неделе пересекла российско-украинскую границу и была брошена военными на территории Ростовской области. «Эти каратели устроили показательный расстрел воинов Нацгвардии, не имея ни капельки жалости к своим же боевым товарищам

1
1

Закон єдиний для всіх! І поки ми не будимо жити за цим правилом ніяких змін (позитивних) не відбудеться. Якщо б такі дії проходили під посольством США, то вже через 15 хв правоохоронні органи діяли б, а якщо під посольством Росії, то ніяких дій не провадять, і це ще раз показує, що в Україні закони не діють! ГАНЬБА! нічого не змінилось ні на краплю!

1
100%

Патріотизм понад усе !

1
1

Оце так! це на нього європейська культура так подіяла, якщо у нас такі неадекватні міністри, то на що в цій країні людям взагалі можна сподіватись? ГАНЬБА! Така людина не може виконувати роботу міністра закордонних справ, його взагалі треба перевірити на адекватність!

М
миха

Высшее руководство АТО не ориентируется в ситуации и не умеет отдавать приказы. Несмотря на заверения политиков о зарплате в 1000 грн в сутки, реально бойцы АТО получают в день 6 грн., не обеспечены амуницией, медикаментами. Бойцы 1-го батальона Национальной гвардии, вернувшиеся из зоны проведения антитеррористической операции (АТО) сообщают о множественных проблемах в организации операции. Моральный дух армейцев на стадии развала.

ВБ
Вел. Бичків

Здогадуюсь, шо пише Ентоні Саттон "Влада долара" - шо то Піндосія заставляла януковича красти з бюджету і грабувати народ, аби потім народ проти нього повстав. Потім МВФ заставляв януковича розганяти Майдан і не йти народу на поступки. Паралельно, Піндосія заставляла Росію підтримувати януковича, потім його приютити, потім окупувати Крим. А МВФ заставив путіна заслати терористів-кадировців на Донбас - все для того аби посіяти ненависть між українцями і руськими, і затягнути Україну під владу долара :) Ти подивись, як живуть ті, хто "продався долару", від США до Чехії зі Словакією. А ті, хто продався путіну (та даже діти путіна!) масово тікають туди, де влада долара :)

ДВ
Для Вел. Бичків

Якщо ви прагнете до знань та спроби розібратися в нинішній ситуації, рекомендую почитати працю (написана доступною мовою) американського дослідника Ентоні Саттона "Влада долара".

Г
гість

я з того й почав, що валити треба від Вас, одже так і зроблю. Вас дурних однозначно більше, і ви більш завзяті :)

M
milosh

То нараз було чути по говору

ВБ
Вел. Бичків

То ти питай у свого знакомого, шо у нас питаєш? Ми і не дурні, і не бідні, як і кожен добрий український гоподар. А тепер ще й скинули тих, хто хотів нас зробити бідними і дурними, сплести лапті і затягнути в тайгу. Так шо вали, будь-добрий, а ми справимось :)

Г
гість

а...да... знову забув. Один мій знайомий думає, що він бідний через Януковича і даже Путіна. Може правий а може дурний? Може таких людей багато?

Р
Руснак

Я думав, ож вульгарніше Янека ниє в нашуй політиці. Помилився. Тоті, ко звер долу Янека, ще май тупі і вульгарні. Америкосам туй порядок не потрібний - што маланці хотіли - то і получили. Нашто їм сильна і культурна Україна? Лем зайвий конкурент.

Г
гість

дурень думкою багатіє. Бажаю успіхів

В
Вел.Бичків

Но вали вже, вали, гість. Шо менше вас, то краще. Нам і не дуже треба Ойропу, головне шо не вкалуємо на ригоаналів, золоті унітази, синків-стоматологів, нові палаци для пшонок-захарченків, а самі на себе. Ще від маскалів відгородимось, і відбудуємо Україну, справимось самі.

Г
гість

а... да забув. Через рік подивитесь на насліжки усього цого дійства і зрозумієте (а може і не зрозумієте, бо не дано)і скжете - Нас нає...ли(влаштували громадянську війну, зробили жебраками, і не взяли в ойропу;)

Ц
цімбор

МОЛОДЕЦЬ ДЕЩИЦЯ ! А вьі рьіго ботьі посеріться уд злобьі !!!

Г
гість

З цієї країни треба валити, залишити славаукраїнських олігафренів один одного донищити. Просто ганьба

7
777

Дебіл -міністр України!!!

Ч
челяднику

для особливо глупих: найбільша ганьба для України, це коли найвищу посаду в державі зайняв гопник Янукович. А тепер гебня рассейская навчить його " как Родину любить".

У
Українець

Не знаю, як на Окраинє, але тут, в ЄС, тебе візьмемо хіба двори підмітати, як і мільйони твоїх кірзовиків, які втекли із руского міра в загниваючу Гейропу. Це якшо ще візу отримаєш.

У
Українець

А може піндосо-натовському гейЄС і США тоже треба образитись і відправити 20 млн гордих лапотних додому, в тундро-тайгу?

Ч
Челядник

Май бiльшого позора для Украины ни придумати... Перший дипломат Украины по уровню висловлювань ни чим ся ни удрiзняе уд гопника з подворотнi... Тьфу на нього придурка. Ганьба...

У
Українець

Ні, забирайте тих собі. Наші патріоти всі тут працюють, на себе і на Україну.

СУ
Слава Україні!

Після трагічних подій на Майдані 20 лютого, за посередництвом міжнародних сторін (Росії, в тому числі), було домовлено про припиненя вогню, виведення силовиків з Києва, дострокові вибори, переформатування більшості у ВР, повернення до парламентсько-президентської республіки, початок роботи над новою Конституцією. 450 депутатів Верховної Ради, легітимні, законно обрані представники всієї України, Криму і Донбасу у тому числі, утворили нову більшість, 370 (!!!) голосами підтримали нового спікера, прем"єра і уряд. Оце і є київська бандерівська хунта?!?!? Якби Україна достойно вела інформаційну війну, захищалась проти козломордих, хіба ми мали б тепер справжню війну у Криму і Донбасі? Хоча хто мав її вести - янукович, пшонка, табачник, азіров? Тепер надія лиш на нас самих, на кожного з нас, браття! Слава Україні!!!

І
ігор

Вперше в історії України , урядовці - справжні патріоти своєї держави хоч і в такому вульгарному висловлюванню , але вся Україна приєднюється до його слів ПНХ- ла-ла-ла..... !!!! Слава Україні !!! Перемога за нами !!!!!!!!!!1

Я
я

Це вже не держава,а ХЗ що

У
Українець

От які закарпатці! Не то пхуйло, шо тут так підписує свої висери, а справжні ЗАКАРПАТЦІ!!!

1
111

Дещиця молодець!

Читайте також