Застава у понад 1 мільйон: Чоловіків, яких впіймали в Ужгороді на черговій крадіжці взяли під варту (ФОТО)

11
2

Двом мешканцям Львівщини обрано запобіжні заходи за підозрою у вчиненні крадіжки з проникненням у житло за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 185 КК України). Їх взято під варту та визначено розмір застави – 1 млн 94 тис. грн кожному.

За інформацією слідства, чоловіки обвинувачуються у вчиненні серійних крадіжок на території сусідніх областей. Поки кримінальні провадження щодо них перебувають на розгляді судів, вони встигли «попрацювати» і на Закарпатті.

Як писало Mukachevo.net, 11 серпня осіб викрили і затримали за підозрою у крадіжці грошових коштів у національній та іноземній валюті та інших матеріальних цінностей з однієї із квартир по вулиці Гленца в Ужгороді. Особи проникли до помешкання, підібравши ключ до замка на вхідних дверях, та встигли винести навіть металевий сейф. При затриманні у підозрюваних виявили спеціальні відмички та інші предмети, які можуть використовуватися для скоєння крадіжок.

Триває досудове розслідування, встановлюються інші особи, що можуть бути причетними до скоєння вказаного злочину.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

І
Іван

За наркоту яка губить сімї і породжуе виродків і за вбивсто пяним за кермом смішні застави а за злодіїв ворів такі космічні? Як так?

L
Loci

Файно дали заставу)

Читайте також