Заступник голови облради Михайло Мартин провів прийом громадян

22
1

з особистих питань

На сьогодні одним із пріоритетних завдань обласної ради є забезпечення конституційних, юридичних прав громадян, оперативний розгляд звернень, скарг, їх вирішення тощо. Запровадивши чітку систему прийому населення з особистих питань керівництвом обласної ради цього понеділка, згідно із графіком, затвердженим розпорядженням голови облради Михайлом Кічковським, населення краю приймав його заступник Михайло Мартин.
    На прийом до нього записалися люди із Хустського, Тячівського, Великоберезнянського районів, м. Ужгорода. Більшість із них – інваліди, ветерани праці, пенсіонери, прийшли із проблемами соціального характеру – щодо сприяння у виділенні матеріальної допомоги та санаторних путівок для лікування.
    Із клопотанням про виділення матеріальної допомоги на лікування звернулося подружжя Рибакових із Ужгорода. Зокрема, обоє вони - інваліди І та ІІ груп. Таке ж прохання було і в інваліда ІІ групи Михайла Йлвжія із с. Кричово Тячівського району.
    Звернулися до Михайла Михайловича і пенсіонер, ветеран праці Михайло Вогар та пенсіонерка Єва Вогар із Малого Березного Великоберезнянського району стосовно надання матеріальної допомоги на зубопротезування.
    А Ганна Йовжій із с. Драгове, що на Хустщині попросила заступника керівника облради допомогти вирішити питання із аварійним, як вона вважає, електричним стовпом. Аби розібратися в цій ситуації Михайло Мартин доручив голові правління ВАТ ЕК «Закарпаттяобленерго» Василю Ковачу провести обстеження на місці.
    Відтак, Михайло Мартин по кожному зверненню дав доручення відповідним управлінням, службам виконавчої влади, роз’яснив заявникам спірні питання, а ряд скарг вирішив невідкладно.

 

Коментарі

Ш
Шоні

Бездар та п"яничка.

Читайте також