Заступник Орбана закликав етнічних угорців України брати угорське громадянство

25
36

Заступник прем'єр-міністра Угорщини Жолт Шемьєн закликав етнічних угорців, які мешкають у Західній Україні приймати угорське громадянство, кажучи, що всі вони мають на це право.

Урядовець виголосив цю заяву після зустрічі з 55 дітьми із Закарпаття, які приїхали в Угорщину на відпочинок.

Як повідомляє урядовий портал Угорщини kormany.hu, Жолт Шемьєн зокрема наголосив, що угорський паспорт гарантуватиме безпеку етнічним угорцям, мешканцям України. А також можливість стати громадянином Європи з повними правами, сказав він.

Шемьєн також повідомив, що кількість заяв для отримання громадянства Угорщини сягнула позначки у 750.000, а до кінця року очікується, що сягне 800 тисяч. За словами урядовця понад 700 000 людей вже склали присягу на вірність Угорщині, аби отримати громадянство.

Нагадаємо, що за офіційними даними угорське громадянство на початок 2015 року отримали вже 94 000 українців.

Mukachevo.net

Коментарі

Д0
до 00:26

Навчися розмовляти українською мовою,москалю тупий. Або-"чемодан,вокзал,Россия".

О
останньому

Иди спать - ГАВНОМЕТ .

УП
Украiна пiслямайданна

Суки тупi майданутi, що ви наробили з краiною? Прокляття прийде на вас дуже скоро! А може вже й впало на вас, iуди продажнi, бо все до чого дотикаетесь,перетворюеться на лайно. Перевiшають вас нах нормальнi украiнцi, бо iнакше вже не може бути.

Д
Дюрі

хай етнічні українці у нашому Краю на мене не образяться, але теперішня влада нагадує стадо наркоманів (мається на увазі імплємінтація галицької ідеології), яких, на сьгоднішній день, цивілізоване суспільство не в змозі соціалізувати.

О
останньому

Кобись знав як увін нам пох.

Н1
на 18:43 i 18:48

I тут Путiна приплiвись? Цi такi як ти лошари мають хоть грам мозгiв? Проскакали i просрали собственну краiну,бо iдiоти майданутi не знавуть газдовати, а винять нич лем маскалю i Путiна. Воiстину кажуть-коли Бог хоче наказати, то позбавлять розума. Таких, як ти дебiлiв, Бог лишив розума ще 1,5 року тому. Так i живете лем лозунгами, малювучи будари ай забори, i гавкавучи на Путiна, якому ви просто пох. Займися яковись роботов, гандоне американцями використаний, може дашто i уйдестя.

ЧФ
Червона Фіра

Їхала шляхом червона фіра Їхала, скакала туда, де ліпша жизнь Шальона чортопхайка перла собі, перла Фірман у кашкеті свято вірив в комунізм Приспів: Їхала шляхом Червона фіра Їхала шляхом Червона фіра А тойво, заїхали в болото Коні встали, не йдуть, хоч їх цілуй Молитися не можна, бо ж комсомольці, А чорт з-під землі: "А най вас партія рятує" Приспів Люди в ґвалт: фірман – сволота Де ж ти, скурвий сину, всіх нас завіз Тож перша робота – фірмана в болото Ну, а по-друге – перефарбуєм віз: Був червоний – он де заїхав, Буде жовто-синій – побачим дивний світ. І разом заспівали "Засвіт стали козаченьки", Правда, на мотив "Наш паровоз вперёд летит" Приспів Потім вибирали народних депутатів, Потім вивчали пісні батьків-дідів, Потім з голодухи почали їсти коней, А хто шмат не вирвав, той лаяв москалів Приспів Як поїли – то й забили, а значить, заспівали: "Душу й тіло ми положим за нашу свободу" Тут болото не витримало: ЧВАРК! І гей, слав'яне, немає народу!

ОД
останньому до 18.25

По нашому буде ни голойкати , а гойкати . Блять кий вас туман учить . Хуть приблизно пиши копыльцю , такі на вас гроші умітує ПУЦИН задирь .

ОД
останньому до 18.25

Кацапня пісрана , у кацапію топтати їду . Ни туй воняти. Паскуть брихлива , розмісили камаз сиру у МАСКОВІЇ 45 тонним бульдозиром , а другий розвизуть по маркитах у своїв упаковці . Тай туй брешете . Ідіть линіна чухати у йинно місто . І ни думайто ош кось вас спринимать на сирйоз .

К
катя

тошнить од долбаноі жовто блакитноі пропаганди!!вишиванок принудітельних по школах! руки на серце під гімн !може десь на украіні най би боло но не у нас дома шо нам до них!тьфу препала би уже кончена украіна із закарпаття точно уже поскорше би!!!

З(
заперевальний (не зомбі)

Радий за етнічних мадярів, і співчуваю сліпим і зазомбованим УРСР-івцям. Для тих, хто розуміє угорську, оригінал статті тут: http://444.hu/2015/08/05/gyerekeknek-kampanyolt-a-kettos-allampolgarsag-mellett-semjen-zsolt/ http://magyarhirlap.hu/cikk/32245/Semjen_Zsolt_a_magyar_allampolgarsag_felvetelere_szolit http://www.origo.hu/gazdasag/20150805-a-magyar-allampolgarsag-felvetelere-biztatta-a-karpataljaiakat-semjen-zsolt-ukrajna.html

Д
доброволиць

Остатньому! У тебе неборе єднакый вітер і в головіі в гузици! Ко туй бовване за росію говорит окрем тебе? Сидиш убысраный в убысрануй державі - не обы ся убхарити, ай лем галойкати ож в ушиткому виноваті мацкалі тай путін. Сесе м лем і чекав кой ся зачне чемодан-вокзал-росія, бо на даякі инакі арґументы кылавый мозок неваловшен! Саракый Ци ты туй видів у коментах дашто за росію? Позад сякоі маргы мусеме ушиткі бідовати. Шуруй у ато та устріль тамкы даякого мацкаля кить йих так ненавидиш!

Д1
до 17.14

Из дурної гузиці віє и дурний вітер . І ото вітер МОСКОВСЬКИЙ .

HM
HAJRA MAGYAROK!

Поміркований,у військоматі тебе дуже чекають.

Д1
до 16:05

За Московiю, бовдуре, розмова не йде. Хоча,такому лоховi як ти, i до тоi Московii дуже далеко.

ОД
останньому ДО 15.40

Кіть ти така біда чимодан , та пакуй у свою задрипану МОСКОВІЮ , ТАМ ТИ ДАДУТЬ ПАСПОРТ - ВОВЧИЙ БІЛЕТ , СВОБОДНО ПІДЕШ ЛИШ У МАГАДАН .

В
Василь

Пендриками били мадьярські гонвейди лише тих ко тото заслужив. Били, бо гукани усякі, верховинці та гуцули не хотіли научитися по мадьарські, живеш у країні- виучи її мову. Magyar kenyeret eszel- beszelj magyarul. Я маю друге громадянство і пишаюся тим, бо мої предки боли представниками того народу, що справді поважає всіх громадян своєї нації і даже тих, що живуть за кордоном. А жаба давить опять же тих гуканів, верховинців та гуцулів, шо не можуть дістати друге громадянство. А що зробила єдина, унітарна, соборна- самі знаєте, великоє нич. Лиш ушитко перекрасити на жовто-блакитное на ура патриотизмі, розкрасти усе у державі.

П
Пасульов

Давно пора до тих кого жаба давить з угорським паспортом ЯКШО не подобається в Угорщині бери лети куди хочеш по світі а з українським паспортом у ато робіть висновки

АГ
А готово

I правильно робить, що закликае. З сьоi Украйини вже нич. Кончена страна!

Т
толя

Якби Угорщина не була у ЄВРОСОЮЗІ , лиш єдиниці захотіли би їх паспорт .

A
aljosa

Do olexandra i pomirkovanoho! odiny boocskor i het za pereval baran halichanskiy!!!!!!!!!!!!

1
1944

da,vi ukrainci drug druga ubivajete,uvas net MORAL.Sa eto vinovat HORTHY MIKLOS.

П
поміркованому

Мадярщина ся поміняла за сись час у май ліпшый бук.Еволюціоновала. А Украйина лем деґрадує тай мы из нив уєдно. Де сут нись хортійські фашисты? А у нас є днишні ПС котрі ся нічим не рузнят уд бандеровцю, ходят із фашистськыма симболами, удкрыто пропаґуют націоналізм, забивают тых ко думат даяк инако. Кого ся треба сокотити, мадярськых хортиситу котрі жили 80 р. тому у державі котроі ныні ни є і діла которых Мадяршина засудила, ци днишньых фашисту-правосеку тай другых такых, из котрыма жиєме у однуй державі і тота держава іх не судит ай нахвалює тай пррпаґує іх антидемократичні, антилюдські ідеі тай діла

Z
Zeldor

Прочитайте нормальну історію шановний. А не українську так звану правду. Всіх маскалів і хохлів депортувати в донецьк. Що тут сидите меже мадярами якшо вам тут так дуже незручно.

О
Олег

До поміркований....А що побудовано при Україні?за 25 років горе незалежності?Нічого !Тільки знищено Величезний літакобудівний гігант у Дубовому ,Тересвянський ДОК,Тячівський Зеніт Солотвинські Шахти і ще багато іншого!!!Врешті решт асфальт нормальний не ставили через область зе з 78 року..А ви що Бударь перекрасити у жовто блакитний та Мадярів обсирати з Москалями.....Ти ще розказуй ще якісь страшилки про Мадярів

P
pomirkovaniju

Vi zivjete opjat v 18.stoletie.temno,temno,temno

О
Олег

До помірокваний.....За 1000 літню історію Закарпаття ще так погано не жили Закарпатці ніж тепер за обісрану Україну.Я вже чекаю не дочекаюся коли ця недодержава розвалится мені вже остогидло працювати на Жидів та слухати вас уйобків патріотів як добре на Україні і як було 100 років тому погано прои Мадярах та чехах....При Мадярах було побудовано тільки що я знаю це Солотвинська 8 шахта яку знищили у 2011 році та була прокладена зализнична дорога ,був побудований беськідський тунель та сталеварні цехи у Бичкові та К Поляні...ТИ ще розказуй як було погано .....До речі у Солотвині сіль добували ще з 14 сторіччя але тепер вже нахер сіль не потрібна Україні,пак нащо ?Краще Радянську та Мадярьку шахти затопити ,розібрати та здати на металолом...

Z
Zeldor

Нехай всі хохли нарешті поняли що за уряд руководить з ними а потім обсирали мадярів які більше помогли і їм за 25 років ніж своя так звана Єдина Україна. Люди добрі життя тут небуде поки бандюки будуть керувати.

КП
к помиркованый

зато как сейчас хорошо живется при галичанах правда? если не убьют на войне, то с голодухи помрете, но помните как при мадярах было плохо 80 лет назад.

П
помiркований

Боже милостивый, як скоро люди забывают про то як жилось при мадярськых гонвендах. Так и хотят опят у мадярськое ярмо, видко мало били ваших предку пендриками аш ви так хочете уд ним. А свои голови ни е?

H
HajraMagyarok!

Minden magyar felelos minden magyarert!

З
закарпаець

МОЛОДЕЦЬ ЖОЛТІ!!!Бо МИ З ЦИМИ ХИТРОЖОПИМИ ЖИДАМИ ПОПами. Яциками далеко не підемо, ЯКі ПРИЙШЛИ НА КРОВІ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ І ДАЛЬШЕ ВБИВАЮТь І ГРАБУЮТЬ УКРАЇНУ!Ми ЗАКАРПАТЦІ ЗАВЖДИ БУЛИ У ЄВРОПІ ТО ПРи АВСТРО-ВЕНГРІЇ, ТО ПРИ ЧЕХОСЛОВАЧЧИНІ ТО ПРИ ВЕНГРІЇ ДОКИ НАС НЕ ПРИЄДНАЛИ ДО СОВЄТСКОЇ ГНИЛОЇ ІМПЕРІЇ!!!

П
прст

яка тепер ситуація з отриманням венгерского громадянства хто знає? чи багато відмов..

Р
Русин

Проблема України в тому, що за 25 років незалежності країною керували не українці, а жиди. Жидівський клан і тепер доводить країну до колапсу і Орбану в такому разі в недалекому майбутньому не потрібно буде прикладати жодних зусиль: утворення "Україна" само розвалиться.

1
16

А не угорцiв лишать????

О
Олександр

Лиш хай він їх всіх забере в Угорщину

Читайте також