Заступники Полоскова, які з ним написали заяви про відставку, продовжують працювати при новому голові ОДА Микиті

11
15

Принаймні такий висновок можна зробили з їх дописів у соціальній мережі Фейсбук.

Раніше 18 листопада, одразу після звільнення Анатолія Полоскова з посади голови Закарпатської ОДА, останній написав у Фейсбук, що йде з посади разом з своїми заступниками, Ігором Шинкарюком, Іштваном Петрушкою та Мирославом Білецьким.

"Зміни у житті кожного з нас неминучі. Головне - ми є і залишаємося командою і однодумцями. Тому всі разом ми написали заяви про звільнення", - написав тоді Полосков.

Попри це, його заступники продовжують працювати, але вже при новому голові Закарпатської ОДА Микиті. Такий висновок можна зробити з їх дописів про реалізацію "Великого будівництва", інспектування медичних закладів та інше.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

B
Beregszaz

Iде вiн На.... Й скоро при новому Головi Шiмонович твiй!!!!!!! Поняв жопо... Лиз!

Р
район

Іштван Шимонович залишається на посаді при новому губурнаторі.його досвід потрібен.

TR
Texas Renger

Petruska egy Fasz puha Pocs fasz

S
Satanka

Petruska egy utolso Kocsog!!!!!!!!!!!!!!

J
Joni

Так Микита тiльки що прийшов. Iх немогли звiльнити томущо небуло Гоолови РДА. Пан Губернатор знаэ що Петрушка э ким Губернатор новий розцмна людина а знаэ що Петрушка то неграмотне Яношивське дкбiльне существо! Вiн його звiльнить скоро а думаю багато криминальних справ порушать на Iштванка за розкрадання Мужиевськоi гори а Розкрадання Берегiвського Района.

Ю
Юрист

Цікаво, що Петрушці дозволено "керувати" без знання державної мови. Що, в ОДА одні мадяри працюють? Де мовний омбудсмен? Чому не приймає відповідні міри?

ДР
До редакції

Всі коментарі проходять? Чим вони вам такі погані?)

И
Иван

Петрушка два слова связать не может. Ни по-русски, ни по-венгерски, ни по-украински! А написать вообще! Зато ОН есть власть! Куда все это проваливается???

Ю
Юрист

Такі кадри, як петрушка, вважають, що без них Україна пропаде. Навпаки! Таких безхребетних дешевих фраєрів ще світ не бачив. Петруш,, будь краще біля старої дружини Ануша. Може вона простить твої зради і кудись засуне.

СС
СуперМен СуперМен

Хлопці молоді, а ведуться як при брежнєві. Ні моралі ні поваги до себе. Сказав, що йдеш? Іди, а то ти просто хустське бидло

Т
ТТТ

Цих заступників призначав собі Петров, потім вони забезпечили йому обрання головою облради! Зараз цей кримінальний генерал перебрався у ценральний офіс СБУ, сюди "порішав" свого підручного СБУшника, який і буде "працювати" із його "командою"! Все логічно: прізвища на табличках помінялися, "керівництво" залишилося!

BV
Beregszasz varos.

Петрушка, это еще тот чм@шник

М
Механізм

Предали чоловіка потом роби з такими жополизами

ОН
От народа

Вихода два-раз такоє діло Микиту треба отправити у відставку , або як казала Савченко порішити сю банду на місті без суда і слідства , бо они там будуть вічно !

B
Beregszaz

Оно Работаэ дальше Оно такое чудо Яношивське

Читайте також