Затримання грабіжника в Ужгороді: полісмен отримав поранення в голову (ФОТО)

11
8

На щастя, зловмисник, тікаючи під оперативника карного розшуку, зробив кілька пострілів з травматичної зброї, інформують в закарпатській поліції.

Із  пораненнями голови старшого оперуповноваженого сектору карного розшуку Ужгородського відділу поліції доставлено до лікарні. Але саме йому і вдалося все ж затримати грабіжника.

Інцидент стався сьогодні, 19 травня: ужгородка звернулася до поліції із заявою про пограбування помешкання, і коли полісмени прибули на місце подій, грабіжник ще був всередині. Тікаючи він почав відстрілюватися.

Коментарі

Г
ггг

Адмін, ти хоч контролюй своїх редакторів, бо пишуть у безсебе. Понабиралисьте двійочників.)) Заголовок має бути такий "нащастя, на радість зловмисник пострілв поліцайта"

C
cесь

ай бо щастя є.. :-)

Т
Таня

"На щастя"? "На щастя, зловмисник, тікаючи під оперативника карного розшуку, зробив кілька пострілів з травматичної зброї"? Ви точно знаєте, що таке щастя? В інфо правоохоронців цього брєда немає

ПЗ
почни з себе

рем йди в гузрицю просто, не вумничай.трендіти не міхи ворочати, слухай талпо Мішу Гаврілюка, і радуйсяч шо ми є толлерантний народ, мусорка зеленка мах! поки шо, а там рученьки таким як ти підставимо! думай федя

Р
Рем

А чому так дивуєтесь - в деяких розвинутих арабських країнах така практика є. Ну якшо наша держава за скоро вже три десчтиріччя незалежності не взмозі покращити криміногенну ситуацію європейськими методиками, то треба викортстоаувати інші, перевірені часом.

ДР
до рема

і тебе придурка найняти на роботу судити кому рубати кому ні.....

R
rem

Потрібно відрубувати по кисть обидві руки - за тиждень в державі порядок настане.

С
сусідка

се майжень боло велике щастя для фатьова : "На щастя, зловмисник, тікаючи під оперативника карного розшуку, .... " пощастило як нікому , на мою правду кіть нєт..

Читайте також