Затримання на пункті пропуску "Малі Селменці": вся зміна обличчям до землі (Доповнено)

50
27

Близько 20:00 середи, 12 жовтня на міжнародному пункті пропуску "Малі Селменці", що на Ужгородщині, відбулося затримання хабарників прикордонної та митної служби України.

Про це інформує власкор Mukachevo.net із місця події. За попередньою інформацією, затримання хабарників "на гарячому" проводить військова прокуратура спільно з працівниками Управління захисту економіки Нацполіції. 

Згодом, стало відомо з офіційно опублікованої версії, що було затримано митника за вимагання хабара у 1600 євро.

За цим фактом військовою прокуратурою Західного регіону України було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Коментарі

М
М

Посадити під..асів бардак повний неякого порядку з мажорами.!!!

R
ri0

Повністю підтримую, бо коли з"явилась стаття про арешт Перести молодшого, то не знаю яку термінологію можна вжити, щоб описати коменти, які посипались від "еліти" мукачівської.

СК
Степан Крук -law and order * *

Треба обмежити доступ бидлу до обговорення актуальних проблем, щоб не загаджували "ефір". Для цього при допуску до коментування треба встановити додаткову функцію замість "Я не компютер". Наприклад, запропонувати розвязати біквадратне рівняння за шостий клас. Тоді коментарі будуть цікавими, а обговорення корисним.

LA
law and order * *

До "ri0" : в такому випадку треба попросити модераторів сайту видалити функцію "Коментарі". Для чого бидлу коментувати щось ))) Цікава у Вас позиція...така виважена...чітко висловлена...

R
ri0

не забувайте що ви бидло і якби не було інтернету, то хіба вдома сямі собі тявкнути могли б. А так - бидло коментує... бидло шум підіймає... висловлює свою громадянську позицію. Напевно ще й друзям хвалитесь "Я як думав - так і написав, все висказав"... Гав-гав

К
кара

всіх за грати пожиттєво за зраду України!!!

O
Oleg

до law and order * * все правильно написал! да! и где наши активисты? получили депутатские корочки и в шоколаде?

П
Порошенко

головне щоб воне не відкупились)))а понесли покарання

P
Prorock

Ну шо за дебіли? чуть шо сразу в АТО їх! ви розумієте що захищати Батьківщину це святе діло, а не покарання!

С
Саскович

В радянські часи за проделки пяного лупяка , няня вже би з роботи нагнали і з партії вигнали а тут все рішили, бардак. Поліція тут треба працювати а не жебраків ганяти, марцинишин тут робіть авторитет а не сигалками і гарною формою, щоб люди бачили реальні зміни.

С
Сасковіч

Молодці, айбо далі все замнуть . Як пишуть у відгуках що новини викинуть а далі всі на свободі і дальше. Лупяка син не п'яний , контрабас пропав, балажка понти колотить, що за журналісти? Вже раз беретеся то ідіть далі а не в кусти.

ДС
до СБУ

прокурор наркоман і алкоголік де сбу

1
111

100% підтримую!

LA
law and order * *

В нас, в Мукачево недавно молодого прокурора Луп'яка, в неадекватному стані поліція затримала. Через кілька днів мав довідку, що не був на час затримання в стадії алкогольного сп'яніння...Чи не через те, що батько Луп'як ? А сьогодні про цей випадок вже ніхто і не згадує...Мукачево.нет, чому до кінця не доводите резонансні матеріали ??? Де інформація про "пані" Балаж, де інформація про Луп'яка-junior'а, де інформація про наркодилера в Мукачеві, родич якого один з нардепів міськради ??? Чому Ви все починаєте "за здравіє", а закінчуєте "за упокой" ??? ЧОМУ ? Хтось із журналістів Ваших є такий принциповий, що захотів би довести якусь із справ до кінця і запитати органи влади : ЧОМУ ? Агов, Мукачево.нет...

Н
НАБУ

А це питання до наших продажних суддів. Зате іншого разу митник буде думати брати чи не брати, така профілактика невеличка!

М
Міхо

Завтра всіх відпусті під заставу на суму денної виручки

Б
Бодя

Цілу зміну ешелоном в ато

4
44444

Куть так файно зароблявут та з мерсами усіх у АТО най там укажут ся, буде їм ни до корупції. Всіх корупціонирів у окопи гнити

СН
Стас Намін

Щи ся паскуди ни набрали грош? Вяжіть нах усіх. А робити рейди треба через день, о бо Олег міг пути за границю

ЄВ
Євген Васильович

Корупція і побори закінчаться тоді, коли ладуть "відмашку" зі столиці

М
Магнат

Керівництво Закарпатської митниці в обличчі примітива на прізвище Колєсніков "здало" хлопців, щоб не платити новому керівництву обласного СБУ

О
Олег

Якщо такі рейди робити на всі КПП, то ніхто нікуди не поїде! На самому дрібному КПП, начальник їздить мінімум на Мерсі w211 на УКР реєстрації!!! А мігби Майбах з пересічкою кожник 5 днів, ітак на роьоту ходить!

МУ
Мітьо у схимі

Добре добре бийте в асфальт шобо другі боялися брати

М
Мітьо

Показуха

Р
Робот

А лужанка, тиса, коли там будите працювати по графіку?

1
111

Молодці хлопці, потрібно такі рейди робити стабільно на кожній митниці і може колись буде корупції кінець!

П
Пишта

..да и хер сними... когда ж уже нажрутся?

Читайте також