Затримано зловмисника, який облив Чижмаря кислотою

5
0

Міліція затримала чоловіка, який облив кислотою заступника голови Київської обласної державної адміністрації Юрія Чижмаря, повідомив губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк, який в суботу відвідував колегу в реанімації.

"Міліція вже затримала винного, і він, наскільки мені відомо, в усьому зізнався. Але про мотиви я майже нічого не знаю. Можу тільки сказати, що це ніяк не пов'язано з його нинішньою роботою", - сказав Присяжнюк.

Підозрюваного затримали силами правоохоронців Київської області. Однак, оскільки тривають пошуки замовника, ніякі подробиці не повідомляються.

Зараз Чижмарь, як і раніше знаходиться в реанімації Опікового центру в Києві. Лікарі повідомляють, що стан чиновника стабільний, загроза осліпнути за останні дні значно зменшилася. Очікується, що Чижмарь пробуде в реанімації ще десять днів.

Як повідомлялося, 16 лютого близько 23.30 Чижмарь повертався з магазину додому, зайшов у двір будинку по вулиці Антоновича, 162. До нього підійшов молодий чоловік 25-30 років, зростом до 180 см і хлюпнув в обличчя невідому рідину. Потерпілий дістався до під'їзду, попросив консьєржа викликати швидку допомогу і міліцію.

З 6% опіків обличчя другого-третього ступеня його забрали в Опіковий центр, дуже постраждали очі, є загроза втрати зору. Розглядалися дві версії: помста через ревнощі або професійна діяльність.

37-річний Чижмарь - колишній голова Тернопільської обладміністрації. У липні 2010 року Чижмарь став заступником губернатора Київської області Присяжнюка.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також