Затриманий на хабарі патрульний — це переатестований ППСник (ВІДЕО)

19
19

Про це інформують відразу кілька джерел нашого видання у правоохоронних органах, називаючи навіть ім'я затриманого - Лисничка Іван.

Раніше, цей працівник патрульної поліції неодноразово фігурував у сюжетах спеціального контролю в різних конфліктих ситуаціях. 

Ось одне з цих відео:

Нагадаємо, правоохоронець вимагав гроші за повернення документів які безпідставно забрав у водія.

Коментарі

М
Мукі

Іване ! Як то батичко дозволив на сайті у себе укласти племінника ? Ваня запиши ролик - прямий ефір з цицькатої і повіш шо з тобов всьо добре , бо туй дурницю якусь пишуть.

Г
гройсано-порошенко-яйценюк

То то всьо винуваті гройсмано-порошенко-яценюки, с*ки!!! давуть взятки всяким падлам у пагонах, здавуть гроші на штори у школах, платять дохторам - а медицина безплатна, незаконно завезли с*ки більше мільйона машин-євроблях, ходять на заробітки за великим рубльом, а державі платять податок та пенсійний фонд 0 гривень 0 копійок, незаконно рубавуть ліс і вумивавуть янтарь. У прикордонних обласятх каждий тритій порошенко-гройсмано-яценюк - контрабандист!!! А щи с*ки бухавуть безпробудно!!! А ми -простий народ найкристальнішшо чистесенькі !!!

І
Іштван

Де го затримали? Нись вночі м го відів на пріусові катався, пістолет, всьо як має бути

Ш
Шоні

Ко ни знає буш нич робити буде брати хабарі з такою низькою зарплатою як для офіцера поліції. Вот і бувший мусор попався бо буш нич не знав, а їсти хочеся. В патрульці маю знакомих, то там много людей порядних і які до поліції намного більше заробляли. І зараз між змінами підробляють хто де, бо за 300 дол сім'ю не прокормиш. А взятки брати для справжніх офіцерів - це низько. Так шо то не може не радувати шо не всі мусора шлюхи продажні! Є достойні челядники там.

ДO
До oprisha

Тормозе , патрульна полiцiя э лем у Мукачевi i Ужгородi, до чого туй районнi шавки шо кося так ги косили по районах

O
Oprish

Може хтось із керівництва НОВОЇ і дуже нової поліції адекватно пояснити, на якій підставі і згідно яких докуменів встановили пост на заправці перед с.Камянське зі сторони Мукачева? Чому вони там стоять, які задачі виконують? Може, гроші збирають для Вас - шановних? То в чому тоді зміни і реформа.

І
Іршавчанин

Най прийдуть у Іршаву, та поникавую, як беруть на путях гроші. Особливо новополіцай Іван Кізляк із Осою, останню шкуру із чоловіка здойме. Той із тверезого учинить пяного, та здере останні копійки.

В
Ваня

О знаю цього кадра. Зупиняв мене 2 роки тому вже в поліції коли працював я йому казав якшо його взяли в патрульну поліцію то це кінець поліції й с того часу я зневірився в них

Б
Бабай

Ну живуть вони всі не погано - хати, машини,бабло.. Два на два помножити не знають - але королі жизні.

1
128

128 - ДЕСЬТЕ ТО ВАШ КОЛЕГА МУСОРОК ЯКИЙ З ВАМИ В АТО В ОКОПІ СИДІВ

Я
ЯЯЧІВІІ

ОТПРАВИТИ У АТО БО СЯК НИКОЛИСЯ СИСЯ КОРУПЦІЯ НЕЗАКОНЧИТЬСЯ

Ф
футін

слава в україні у А Т О - дибілів нехватайе туй майите щи йедного і учитиго нетреба там на лінії розмежування уже буде знати взятки брати

В
Вася

Два тижні назад приняли лящинського віталіка на взятці. Він тоді гроші брав для лісничка з пуйком. Видно нарешті здав своїх подєльніків.

У
Ужгородець

Олександру- ти про адекватність тупому "мусору" розповідай, мусору бо по іншому реформованих копів не назвати! Половина дибілів,провокаторів в татухах! Я думав хоч фізуху мають добру,а дивлюсь ще і в тому хиляки! Наша поліція патрульна,це єба...уті тупі фанатики з хрен зна яким минулим!

М
миша

карательная организация хуже фашыстов

O
Oleksandr

Шановні! Будь ласка не потрібно тут зараз обливати земляка брудом (анонімно)!!! Ще не ясні обставини всього що відбулось і як очевидно зловили не його!!!! Так що будьте адекватними!!!

У
Ужгородець

Патрульних всіх треба погнати в шию,тупаків,наркоманів та проституток бивших

М
Майорня

Еврі-баді Горонда......

В
вася

Не буде з пса м"яса, а з мента - поліцая. Треба всіх гнати

Читайте також